{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opeens de zomerjas aan: da’s feest!

Afbeelding blog 'Opeens de zomerjas aan: da’s feest!' Achtergrond blur afbeelding

Er werd al ruim een maand uitgekeken naar de zon want ‘het is toch lente?’ En bij de lente hoort de zon. En als de zon in de lente schijnt dan mag je zonder jas naar buiten en als je naar school gaat dan doe je je zomerjas aan. Zo simpel kan het zijn bij jonge kinderen.

 

Zomerjas checken

Al 23 keer werd de nieuwe zomerjas uit de kast gehaald en gepast. Nog eens bekeken, alle zakken gecontroleerd hoe diep ze zijn, de capuchon er 15 keer afgehaald en er weer aangeritst en de vraag was iedere keer: ‘Mam, mag ik em morgen naar school aan?’

 

Yeah, tijd voor de zomerjas

En dan is het eindelijk zover. Het zonnetje breekt wat meer door de wolkenmassa en de temperaturen worden ook steeds aangenamer. Tenminste afgelopen weekend. Als je nu naar buiten kijkt dan denk je: ‘Lente, zon, waar blijf je nou?’  Ben ik dan toch weer te vroeg geweest met de zomerjassen. De kinderen klagen niet hoor en ze hebben het gelukkig ook niet koud op de fiets.

 

Op en top zomers

Sommige mensen kunnen echt doorslaan. Die sturen de kinderen al gelijk op en top zomers naar school. Bloten voeten in de zomerschoentjes, strandjurkjes weliswaar met shirtje met lange mouwen eronder. Toch kan het nog heftiger. Zo zag ik er één die kwam al meteen zonder jas naar school……. 

 

Hoe gaan jullie om met de ‘kledingwissel’ van winter naar zomer? Ben je er altijd als de kippen bij zodra het eerste lekkere lenteweer zich aankondigt of ben je wat afwachtender? Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je