{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opa en Oma verplicht zoenen

Kinderen die worden gedwongen om verplicht zoenen met Opa en Oma, zijn later vatbaarder voor seksuele intimidatie...

Afbeelding blog 'Opa en Oma verplicht zoenen' Achtergrond blur afbeelding

Net op het nieuws:

Kinderen die worden gedwongen om verplicht zoenen met Opa en Oma, zijn later vatbaarder voor seksuele intimidatie...

Wij zijn hier heel duidelijk in als ze niet wil, hoeft het niet. Ook niet als Opa en / of Oma het heel graag willen. Nee is Nee. Dat leren wij ons dametje (en straks onze vent) dus hebben wij ook hun mening te respecteren.

Onze Opa's en Oma's dwingen ook wel eens, maar ik laat dan heel duidelijk weten dat als ze het niet wil, ze dit niet hoeft. Zwaaien vind ik meestal ook goed. Of een handkus, maar alleen als ze dat wil. Wij zijn ook van mening dat als je dwingt om je kind je ouders te laten zoenen dit alleen maar tegen gaat werken en de kinderen dit dan helemaal niet meer willen. Het moet uit haarzelf komen in plaats van gedwongen en dan is het veel meer gemeend!

Ik weet eigenlijk niet hoe mijn ouders hier vroeger mee omgingen, maar ik weet wel hoe ik daar mee om wil gaan. Toch schrok ik van het onderzoek wat Editie NL deed onder kijkers. Veel ouders dwingen hun kinderen om hun Opa en / of Oma te zoenen. Waarom? Doen jullie dit ook? En wat er haaks op stond was dat 65% procent van de ouders wel dachten dat het schadelijk was voor hun kinderen om zoenen te dwingen. Waarom dwing je dan? Ik snap dat niet.

Wat is jullie mening in deze?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je