{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op zoek naar Turnen.

Mijn dochter wist het zeker na het zien van een acrobaten act op vakantie. Dat wil ze ook kunnen! En dus ben ik vandaag op zoek gegaan naar

Afbeelding blog 'Op zoek naar Turnen.' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter wist het zeker na het zien van een acrobaten act op vakantie. Dat wil ze ook kunnen! En dus ben ik vandaag op zoek gegaan naar de lokale turn verenigingen en de daarbij behorende informatie!

Wat een uitkomst in het internet toch. Met google en de juiste zoektermen heb je alles zo voor je neus. Dus ook de twee turn verengingen in onze stad. Alles informatie netjes vermeld op de websites. Na wat goed gespit te hebben kom ik er achter dat er verschillende disciplines en leeftijdsgroepen zijn. Zo ook voor ons dametje van 4 jaar. De contributie valt reuze mee (als je dat vergelijkt met mijn contributie voor waterpolo, maar goed zwemwater is duur en je ligt niet meer heen veel in het water...). 

Bij de verenigingen hebben meerdere trainingslocaties verdeeld over de stad. Van de ene uithoek tot midden in het centrum. En op verschillende tijden en dagen. Alleen blijkt nu net de kinderlessen voor 4-5 jarige op de dagen te vallen dat ik aan het werk ben (maandag en vrijdag) en ook nog eens op een tijd dat ik aan het werk ben of op zaterdagochtend. Echter gaat die laatste binnenkort (hopelijk) ingevuld worden door de zwemlessen. Op donderdagavond is er wel een les in onze stad, echter helemaal in de uithoek van de stad die voor mij al een half uur rijden is. Dat vind ik toch iets te veel van het goede.

Mijn vriend en ik hebben dus besloten nog even te wachten. We gaan binnenkort beginnen met de zwemlessen en dan zullen we later eens kijken voor turnen. Sowieso vallen de lessen van de kinderen voor 5 jaar en ouder al een stuk gunstiger.

Dus ons dametje moet nog even geduld hebben en hier thuis maar haar benen in haar nek gaan leggen ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je