Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

op vakantie. .. pppff wat een spullen.

Jeetje wat een spullen sjouw je mee zeg als je op vakantie gaat. Met een voorbereiding van een aantal middagjes moet het lukken toch?

Op vakantie gaan met twee jonge kids. Hartstikke leuk en enorm veel zin in. Maar jeetje waar moeten we allemaal aan denken zeg.

het aller belangrijkste zijn de spullen voor ons zoontje. Sinds kort zijn we erachter dat hij behoorlijk allergisch is voor een hoop spullen. Zoals koemelk, soja, suiker, luiers, parfum spullen zoals zeep ed. Ook waspoeder valt eronder.

Maar met een aantal middagjes voorbereiden is het goed gelukt alles voor onze kleine man in te pakken. Daarbij niet te vergeten de spullen van ons zelf en ons dochtertje.

Onze eerste dag zit er inmiddels bijna op. Wat een heerlijk park hier.  Landal het land van Bartje is een grote aanrader voor jonge gezinnen. Er zijn volop activiteiten voor de kleintjes en wat een rust heerst hier. Heerlijk om even er tussen uit te gaan. 

 De accomodatie is netjes en schoon, en ingericht op kinderen qua veiligheid. Denk aan traphekjes en stopcontact beveiliging. 

Zeker een aanrader dus! Wij genieten hier nog even lekker door.