Snap
  • Kind
  • post

Op naar de Peuterspeelzaal, SLIK

Afgelopen week schreef ik onze zoon van 2,5 in voor de peuterspeelzaal. Ons kleine mannetje met nog 3 grote broers boven zich.

Zijn grotere broers gingen met net twee jaar al naar de Psz en hebben er genoten.  Samen in de kring, samen een fruitje eten, buitenspelen, knutselen etc... ze vonden het er geweldig.

En nu met Bram, ik weet het niet, ik bleef maar uitstellen en uitstellen. Met in mijn achterhoofd dat er vast nog wel een lange wachtlijst zou zijn toch maar de stap genomen. Formulier ingevuld en verzonden, HUP afwachten maar..

Maar jee, waar is die lange wachtlijst?, vandaag kregen we bericht dat hij over twee weken al mag komen, SLIK hier had ik nog niet op gerekend. Mijn kleine man mag al gaan, met gelijk de gedachte erachter aan wil ik dit wel al? hij lijkt gelijkt zo groot dan, mijn kleine mannetje ook al naar schooltje, alleen zonder mama... 

Zucht, helaas weet ik ook dat kleine kindjes groot worden, die heerlijke babytijd overgegaan in dreumes en nu peutertijd vliegt gewoon voorbij. Nu de peuterspeelzaal, eind 2014 de basisschool, voor je het weet is het alweer zover.

Hij gaat er vast veel plezier beleven, daar ben ik van overtuigd. Alleen mama moet nog even wennen aan het idee... Peuterspeelzaal here we come.. 

10 jaar geleden

Mijn dochtertje is vorige week voor de eerste keer gegaan, ze is bijna 3. Ik mis haar enorm!Ze vindt het gelukkig wel leuk, maar ik vraag me af of ik haar niet beter lekker thuis kan houden tot ze naar school gaat....Maar zolnag ze het zelf naar haar zin heeft, doe ik het wel hoor, voor haar...niet vooor mezelf...snik snik!

10 jaar geleden

Telkens weer een beetje loslaten hè; vooral bij je laatste kleine mannetje thuis even helemaal niet leuk :-( Gelukkig kunnen jullie er met 2 ochtenden allebei langzaam aan wennen! Bram vind het vast super leuk! X zus..

10 jaar geleden

ik herken dit wel, leverde ook het formulier in met de gedachte duurt gelukkig wel even met die wachtlijsten, 2 dagen later werd ik gebeld, en abby mocht een week later beginnen SLIK, Gelukkig viel het allemaal mee, en nu ze 3 keer is geweest is der taalachterstand al zo veel verbeterd maar het was even moeilijk met weg gaan, maar meer oor mama als voor abby, voelde voor mij als mijn kind dumpen van hier mij lukt het niet doe jij het maar.

10 jaar geleden

haha nou dat oma zijn mag nog even op zich laten wachten.. :-)