{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op naar de Peuterspeelzaal, SLIK

Afbeelding blog 'Op naar de Peuterspeelzaal, SLIK'

Afgelopen week schreef ik onze zoon van 2,5 in voor de peuterspeelzaal. Ons kleine mannetje met nog 3 grote broers boven zich.

Zijn grotere broers gingen met net twee jaar al naar de Psz en hebben er genoten.  Samen in de kring, samen een fruitje eten, buitenspelen, knutselen etc... ze vonden het er geweldig.

En nu met Bram, ik weet het niet, ik bleef maar uitstellen en uitstellen. Met in mijn achterhoofd dat er vast nog wel een lange wachtlijst zou zijn toch maar de stap genomen. Formulier ingevuld en verzonden, HUP afwachten maar..

Maar jee, waar is die lange wachtlijst?, vandaag kregen we bericht dat hij over twee weken al mag komen, SLIK hier had ik nog niet op gerekend. Mijn kleine man mag al gaan, met gelijk de gedachte erachter aan wil ik dit wel al? hij lijkt gelijkt zo groot dan, mijn kleine mannetje ook al naar schooltje, alleen zonder mama... 

Zucht, helaas weet ik ook dat kleine kindjes groot worden, die heerlijke babytijd overgegaan in dreumes en nu peutertijd vliegt gewoon voorbij. Nu de peuterspeelzaal, eind 2014 de basisschool, voor je het weet is het alweer zover.

Hij gaat er vast veel plezier beleven, daar ben ik van overtuigd. Alleen mama moet nog even wennen aan het idee... Peuterspeelzaal here we come.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je