{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op het potje! 2 jaar.

Op het potje! 2 jaar. | Mamaplaats

Afbeelding blog 'Op het potje! 2 jaar. '
Hallo dames, Mijn meisje is nu 2 jaar en 3 maanden oud. Ik heb geprobeerd haar luier eens af te laten. Dit gaat eigenlijk altijd goed. Ze heeft 2x op het potje geplast maar schrikt er nu nog teveel van. Wij zijn natuurlijk super trots op haar en geven dan ook een stickertje. Dat is wat ze zelf ook leuk vindt.  We zetten haar regelmatig op het potje (het is ook 2x mis gegaan maar dat is geen ramp) maar er komt vrij weinig uit. Er is namelijk één probleem. Ze slaapt nog in de middag! Dit betekent dat ze weet dat als ze in de middag het bedje in gaat weer een luiertje om krijgt en deze dus helemaal vol plast. Zodra ik haar tegen het eind van de middag uit bed ga halen is de hele luier vol. Ze "spaart" het dus eigenlijk op. Wat kan ik hier aan doen? Ze slaapt nog in haar (grote) ledikant en dit gaat prima. Ze is ook nog vrij jong dus ik zet er niet bepaald druk achter. In het potje is goed en fijn. In de broek is ook niet erg. Maar eigenlijk gaat het prima. Ik kan ook met haar de deur uit. Maar ze geeft dus niet aan wanneer ze plassen moet en houdt het op. Ze zegt wel: "op het potje plassen". Ik zet haar erop, maar dan komt niets. Ze is misschien nog wat angstig? Hoelang gaat hier normaal overheen? Ben al zeker 2 weken bezig als niet langer is. Als dit nog weken duurt is dat niet erg. Maar ik vroeg het mij af. Iemand ervaring?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je