{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op avontuurlijke wijze leren typen!

Omdat dit onmisbaar is voor je kids vandaag de dag

Afbeelding blog 'Op avontuurlijke wijze leren typen! ' Achtergrond blur afbeelding

Vorig jaar mocht Tess de typecursus van Loi Kidzz doen! Het was letterlijk een avontuur waar ze aan begon en ze leerde binnen 20 weken om blind te typen. 

Eerder schreef ik een blog over hoe ze het avontuur aanging. Direct al na de cursus, zien we de voordelen van de typecursus! Zo hoeft ze niet continue naar het toetsenbord te kijken om een letter te vinden, ze is lekker snel klaar met haar huiswerk en heeft ze een betere houding wanneer ze achter de computer zit! Ik moet altijd lachen want ze corrigeert mij ook als ik verkeerd zit terwijl ik op de computer bezig ben.

Vooral tijdens de corona crisis, toen ze drie maanden thuis school had, hebben we echt gezien hoe makkelijk ze haar huiswerk blind typte en met een stuk minder fouten. Ze heeft ook meer lol in het typen sinds de typecursus! 

Bekijk hier de video:

Afgelopen week waren wij op vakantie en moesten we op de computer wat lijsten met gegevens invullen, ik kreeg niet eens zelf de kans om het te doen want dat soort dingen wil ze met plezier zelf doen! En dat trotse gezicht als ze klaar is, dat is gewoon zo gaaf.

Wij raden het echt iedereen aan om de cursus te doen want het is niet alleen handig voor nu, maar ook voor later met school en op het werk.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van LOI Kidzz

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je