Snap
  • Kind
  • post

mijn tweeling wat worden ze snel groot

mijn binken lukas en christiaan gaan al staan en wat worden ze dan in een keer groot !

wat gaat het snel, en dat ging het al mijn mijn dochter (isabelle 3 jaar) en misschien komt het ook dat ze de laatste zijn en dat er geen meer komen. want deze mijlpaal in hun korte leventje is natuurlijk iets om trots op te zijn en dat ben ik ook wel maar ook wel een beetje verdrietig, ze zijn nu echt baby af en worden "grote" jongens.

en het is de bedoeling dat ze groot worden en mijn man heeft er duidelijk minder last van dan ik, ik merk ook dat ik het minder hard stimuleer dan dat ik dat deed met isabelle , mm slechte moeder en beetje egoïstisch maar het gaat me veel te snel, ik zeg wel als ze gaan staan "jeej goed zo lukas of christiaan!!"maar mijn hart viert geen feestje.

Mijn dochtertje zegt zelfs "gaat goed mamma hij kan het wel" en ja ze heeft groot gelijk tuurlijk kunnen ze het maar van mij mag het het allemaal wel wat langer duren, mijn moeder zegt dat het een logisch reactie is maar soms voel ik me echt een on mens en familie leden kijken me dan ook aan of dat ze water zien branden , en dat maakt bij mij weer schuld'/schaam gevoel los.

hebben jullie ook ervaring mijn een soort gelijke situatie ?? hoor het graag hoe jullie er mee om zijn gegaan!

10 jaar geleden

Ach ik denk dat iedere nieuwe fase brengt weer leuke dingen mee. Ik heb er maar een. Maar blijf het relativeren.

10 jaar geleden

Super! Dan gaat het echt snel.