{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ook hier heeft het griep virus dan toch toegeslagen

Helaas, we dachten er tussen door te piepen, maar blijkt dus niet zo te zijn...

Afbeelding blog 'Ook hier heeft het griep virus dan toch toegeslagen' Achtergrond blur afbeelding

Vannacht had ons ventje al niet zo'n goede nacht en was hij huilend wakker geworden. Wilde alleen maar bij Mama zijn, zelfs Papa is dan niet goed genoeg. Dus na het niet lukken met hem terug leggen in bed heb ik hem naast mij in bed gelegd. Uiteindelijk is hij daar dan toch in slaap gevallen een dik half uur langer. 

Normaal wordt hij vrolijk wakker, maar deze keer dus echt niet. Hij was sjaggie en wilde alleen maar bij Mama hangen. Gelukkig was het voor dochterlief een korte schooldag en hoefde ik dus niet echt lang in de keuken haar fruit klaar te maken, want die paar minuutjes waren al te lang.

Dochterlief samen naar school gebracht, zet ik mijn ventje in de auto om hem naar Oma te brengen. Mama is bijna nooit vrij op vrijdag dus had ik een ochtendje ruimen in huis gepland en een middagje alleen met dochterlief. Helaas liep dat even anders: eenmaal kleine vent in de auto gezet te hebben begint hij te rillen van de kou en roept ook dat hij het koud heeft. Zijn ogen staan op half elf en hij ziet er echt ziek uit. Ik besluit hem dus mee naar huis te nemen in plaats van hem naar Oma te brengen. Thuis Oma op de hoogte gebracht van de zieke. Tja daar gaat mijn ochtendje ruimen. Stiekem hoop ik dat hij thuis toch nog wat opknapt, maar helaas. Het was weer een en al hangen bij Mama. Maar ja de was en het vouwwerk staan mijn aan te kijken. Ik besluit hem dus voor deze ene keer zijn zin te geven en hem voor de computer te zetten met zijn favoriete tekenfilm aan. Ik heb toen zowaar rap de was opgevouwen. De was uit de wasmachine gehaald, toen was er even paniek: Mama was niet in beeld. En de was op kunnen hangen. Daarna wilde hij niets meer anders dan bij Mama hangen.

Ook naar bed gaan nadat we dochterlief opgehaald hadden was er niet bij. Hij had zelfs in de middag even een opleving en heeft heerlijk met z'n zus met de playmobil zitten spelen. Tegen het einde van de middag was het niets meer. En viel hij uiteindelijk dood moe en helemaal warm van de koorts tegen Mama aan in slaap. 

En Mama is daar ook moe van nu. Ik heb het zelfs koud, tja heel de dag een kacheltje tegen me aan gehad. Ik hoop dat hij het niet aan mij gaat geven! Dus vroeg in bed (training even overslaan) en hopelijk voel ik me morgen wat beter en minder koud en rillerig ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je