{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze wens voor Fayèn en onszelf gaat in vervulling!

Afbeelding blog 'Onze wens voor Fayèn en onszelf gaat in vervulling! ' Achtergrond blur afbeelding

Hoera gisteren waren job en ik 8 jaar bij elkaar maar dat is nog niet alles want over 1 maand mag ik hem al ruim 4 jaar mijn man noemen, genieten wij volop van onze dochter Fayèn die nu 1,5 jaar oud is en in december grote zus wordt!

Ja je leest het goed, wij zijn in verwachting van ons tweede kindje! Wat een binnenkomer hè?! Ik voel me zo gezegend met mijn man, dochter en een tweede op komst.

Onze grote wens voor Fayèn en ons zelf gaat in vervulling:

Ik heb het vroeger en nu nog steeds altijd zo geweldig gevonden dat er geen groot leeftijdsverschil zit tussen mij en mijn broers en zussen. De band die ik heb met mijn broers en zussen is zo enorm sterk. Wij hebben altijd veel met elkaar kunnen spelen en nu delen wij lief en leed, maar hoe geweldig leek het mij als Fayèn die band van broer of zus ook kan en mag ervaren.

Mijn broers en zussen vroegen keer op keer wanneer er een tweede zou komen. Voor anderen zou dit misschien wel brutaal of onbeschoft overkomen maar in ons gezin wordt dit juist als iets heel positiefs gezien.

Sterker nog het bleek nog een enorm grote verassing te zijn voor mijn broers en zussen toen ik onze grote nieuws aan hun vertelde. Mijn broer Chrioni ging voor vier maanden backpacken in Azië en als afscheid had ik een kaartje geschreven met daarop veel liefs van ons vieren. Iedereen sprong letterlijk een gat in de lucht en ze waren zo ontzettend blij voor ons. Dat is een herinnering die ik voor altijd koester.

Juist omdat wij het met elkaar zo leuk hebben gehad gunnen mijn broers en zussen dat zelfde voor Fayèn.

Met mijn zusje Chloe Face-Time ik iedere dag en meestal gaan de gesprekken echt letterlijk over niks maar willen wij elkaar gewoon even zien en spreken. Aan Zerachja hoef ik maar iets te vragen en hij staat altijd voor ons klaar. Met Darlene heb ik zo’n speciale band dat moeilijk uit te leggen is wel heb ik een recent voorbeeld met Fayèn en Darlene. Fayèn wilt op dit moment niet knuffelen het zal vast aan haar leeftijd liggen, althans dat denk ik. Dit wilt ze niet met mij, met job of met iemand anders maar alleen Darlene krijgt het voor elkaar om samen een half uur lekker op de bank te liggen en te knuffelen. Die twee zijn zo gek op elkaar. Met Chrioni heb ik altijd een hele hechte band gehad juist omdat er maar 14 maanden tussen ons in zit. Wat ik ook zo lief vind is dat hij geregeld aan mij vraagt hoe het met mijn zwangerschap gaat.

Vroeger als kind heb ik altijd van een groot gezin gedroomd als er dan iemand aan mij vroeg hoeveel kinderen zou je later willen? Was mijn antwoord standaard 4 of 5 daar droomde ik dan van! Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds droom van een groot gezin.

Na de geboorte van Fayèn waren wij als gezin helemaal compleet en zo voelde dat ook. Ik heb echt een mooie bevalling gehad waar ik nog steeds met een goed gevoel op terug kan kijken. Fayèn was als baby ook ontzettend makkelijk ze sliep al door met 3 maanden, huilde niet en qua eten vond ze alles wel lekker. Wij hebben dus ontzettend van de baby tijd van Fayèn kunnen genieten. Een betere begin in het ouderschap hadden wij ons niet kunnen wensen. Omdat de afgelopen 2 jaar zo goed is verlopen bleef de wens voor een tweede altijd heel dicht bij! Maar voordat we hier aan dachten wilden we eerst kijken hoe onze nieuwe rol in ouderschap met Fayèn zou verlopen. Je weet van te voren namelijk hoe alles zal verlopen.

Nadat Fayèn ongeveer 1 jaar oud was voelden Job en ik samen dat wij graag onze wens voor een broertje of zusje voor Fayèn zouden zien uit komen. Zeker als wij nu zien hoe leuk ze met anderen kan spelen en daar zo van geniet.

En nu is het dan eindelijk zover, Fayèn wordt binnenkort grote zus en ik geniet nu volop van mijn tweede zwangerschap en is er december een kleine wonder in ons midden waar wij nu met vol verwachting op zitten te wachten! Wij zijn zo ontzettend dankbaar dat het ons is gegeven. Dat je samen één wens hebt is 1 ding maar dat hij ook in vervulling gaat is toch een heel ander verhaal. En bovenal het belangrijkste in mijn leven is toch wel dat ik vertrouw op God en dank ik hem iedere dag voor al het moois in mijn leven.

Ik ben erg benieuwd hoe dit bij jullie is! Hebben jullie kindjes dicht op elkaar of juist met wat meer leeftijdsverschil?

Hebben jullie al mijn vorige blog gelezen? Daarin vertel ik dat de keuzes waar wij als ouders in stonden omtrent de zwangerschap van Fayèn niet altijd voor makkelijke situaties hebben gestaan maar dat wij er bewust voor hebben gekozen om er positief in te staan en hier juist doorheen zijn gekomen.

Bedankt voor het lezen!

Liefs Kirsten! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je