{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze tweeling vandaag 5 jaar

Wij vieren vandaag dubbel feest. Onze tweeling wordt vandaag 5 jaar!

Afbeelding blog 'Onze tweeling vandaag 5 jaar' Achtergrond blur afbeelding

Wat is het toch leuk als een kind jarig is. Maar o wat vinden wij het leuk dat wij er vandaag 2 hebben die jarig zijn. Maaike en Nienke zijn vandaag jarig. Best een bijzondere datum 11-11, en dan ook nog 2 kindjes. Zaterdag hebben we de verjaardag van de meisjes gevierd met de familie. En dat was bijzonder genieten. Ze waren heel blij met alle cadeaus en kaarten. En de aandacht vonden ze natuurlijk ook geweldig. En als je samen jarig bent krijg je ook best grote cadeaus. Zoals een groot playmobil winkelcentrum, en groot succes overigens. En de monster poppen vinden ze ook geweldig.

Vanmorgen hebben ze op school de verjaardag gevierd. Ze mochten bij elkaar in de klas om mee te vieren. Bezoek krijgen we niet meer, want iedereen is Zaterdag geweest. Maar ach,..ze hebben het druk met spelen. Daarnaast mogen ze zelf kiezen wat we gaan eten. Dat worden dus pannenkoeken met banaan en appel. En nog en lekker toetje met slagroom!! ( vandaag mag dat allemaal) En dan nog een stukje taart, want als je jarig bent hoort er een taartje bij.

Bezoek of niet,...wij gaan vandaag genieten met ons zesjes.

Hieperdepiep Hoera!!

Op naar de volgende verjaardag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je