{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze Squla Ervaring

Wij probeerden Squla uit, lees hier wat wij er van vonden..

Afbeelding blog 'Onze Squla Ervaring'

In November schreef ik een blogje op Mamaplaats over Squla. Ik wilde graag weten wat de andere Mamaplaats leden ervan vonden en of ze er misschien ervaring mee hadden. Inmiddels hebben we zelf die ervaring en dus leek het mij wel handig om die te delen.

Wat kan ik zeggen? Ik ben fan. Maar desondanks is mijn zoon (van vijf) maar een kleine maand lid geweest van Squla. Misschien is hij nog te jong, misschien was de nieuwigheid er gewoon af. In ieder geval; de eerste week werd er constant met Squla gewerkt maar iedere week werd dit minder. Ik vond niet dat ik hem moest gaan dwingen en daarom heb ik op tijd opgezegd. Een mailtje naar de klantenservice was genoeg. Er werden geen vragen gesteld en ik kreeg netjes mijn geld teruggestort. Zijn jullie ook nieuwsgierig dan kan ik dus zeker aanraden om het eens te proberen. Je kunt binnen 30 dagen namelijk altijd kosteloos opzeggen.

Zoals ik al zei ben ik positief over het programma. De opdrachten zijn duidelijk, uitdagend en gevarieeërd. Deze kunnen ook makkelijk na wat eenmalige aanwijzingen zelfstandig gemaakt worden. Ook leuk is dat je als ouder precies kunt bijhouden wat de vorderingen van je kind zijn doormiddel van rapportjes.

Misschien dat wij het over een jaar of twee nog eens proberen. De leeromgeving voor grotere kinderen is veel uitgebreider en het stimuleert natuurlijk ook enorm als klasgenootjes ook op Squla te vinden zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je