{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze Little Mermaid

Afgelopen weekend hebben we Stella meegenomen naar de voorstelling van The Little Mermaid in het Beatrix theater in Utrecht.

Afbeelding blog 'Onze Little Mermaid'

Afgelopen weekend hebben we Stella meegenomen naar de voorstelling van The Little Mermaid in het Beatrix theater in Utrecht. Via internet had ik voor echt bijna niets 4 kaarten op rij 7  het midden gekocht. Beter kon gewoon niet! En aangezien het een probeersel was, want zou ze het wel volhouden? De voorstelling begon om 3 uur en was om 6 uur afgelopen! Een behoorlijke tijd voor zo'n kleintje van 15 maanden. MAAR.... ze vond het GEWELDIG! Mee klappen, 'zingen', swingen. Wat genoot ze ervan, zo leuk om te zien!

Afgelopen november waren we in Disneyworld en toen zijn we al naar een aantal kortere shows geweest en die vond ze ook heel mooi, maar gezien de lengte van dit stuk was ik niet overtuigd of ze het zou volhouden. Maar dus toch, genieten van het begin tot het eind. OK toe gegeven er was een momentje bij het deel na de pauze dat ze even wat onrustig werd, maar een doosje rozijnen uit de tas en ze was weer rustig en toen begon het volgende liedje alweer en kon ze weer 'dansen'. Ik vond het altijd al leuk om naar dit soort dingen te gaan, zo leuk dat het nu nog veel leuker is met haar er bij. Genieten van de show en wellicht nog meer genieten van haar reactie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je