{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze "JUST PLAY' TAG

In navolging tot Feline heb ik ook de Just Play Tag ingevuld! Hier zijn onze antwoorden!

Afbeelding blog 'Onze  "JUST PLAY' TAG '

Feline kam op een nieuwe TAG via Mandy van getestspeelgoed.nl en heeft hier zelf nog een vraag aan toegevoegd. 

daar-is-er-weer-een-de-just-play-tag

Ik ben de uitdaging aangegaan en heb hem ook ingevuld! Sommige vragen waren best pttig, omdat ons zoontje nog maar 1 jaar is. Maar het is gelukt. Ik ben wel benieuwd of de antwoorden over een jaar weer heel anders zouden zijn, maar dan kan ik hem misschien nog wel weer een keertje invullen ;)

#Welk speelgoed merk is bij jullie het meest vertegenwoordigd?

Fisher Price, maar nog meer merkloos eigenlijk. Van fisher prive hebben we stabelblokken en sapel autos, een portemonee boekje en een toettoet baan met auto. Verder heel veel knuffels, houen blokken, duplo, houten puzzels en palstic lawaai dingen ;)

#Welk speelgoed was jullie grootste miskoop? Waarom?

Geen idee eigenlijk. Hij vind alles leuk! Als ik moet kiezen zou ik dan misschien voor de 5 in 1 activity gym van Little tikes. We hebben hem gekregen, dat scheelt al, maar het is haast onmogelijk om dat ding in een andere stand te zetten, omdat de knoppen daarvoor behoorlijk klemmen. Maar ons zoontje heeft er nog steeds wel heel veel plezier van, dus spijt heb ik er zeker niet van!

little-tikes-5-in-p_33338841vb_145614134

#Welk speelgoed was vroeger je favoriet?

My little pony. Deze heb ik ook nog steeds bewaard. Het haar van deze pony's vond ik zo mooi! Uren lang gekamt en mee gespeeld!

mylittlepony_1456141363.jpg

Dit zijn de pony's van iemand anders, maar er zitten wel veel tussen die ik ook had en nog heb.

#Welk speelgoed is bij je kind(eren) favoriet? Waarom denk je?

Lastig... Alles wat nieuw is, licht geeft of geluid maakt. Het lijkt er wel op dat hij houten blokken ook heel innteressant vind. Ook heeft hij een aantrekkingskracht voor rood en wielen. De paasie voor rood zou ik niet weten waar het vandaan komt, misschien omdat het zo'n afwijkende kleur is van de dagelijkse dingen. En ja jongens en wielen, zo lang het draait is het goed ;)

#Wat is je favoriete bordspel? Waarom?

Risk en Kolonisten van Katan. Dit zijn spellen waar je bij na moet denken en een beetje geluk moet hebben. Geluk heb ik vaak wel en bij deze spellen win ik ook heel vaak. Ik vind het heel leuk om te winnen, dus ideale spellen voor mij :D

#Welk bordspel valt je echt tegen? Waarom?

Geen idee eigenlijk. Ik heb een keer een spel gespeeld waarbij de regels zo onduidelijk waren dat je het boekje erbij moest hebben tijdens het spelen en dan nog kwam je er niet helamaal uit. Geen idee meer hoe dat spel heette... Verder vind ik eigenlijk alle bordspellen wel leuk.

#Waar speelde je vroeger graag mee als je buiten speelde?

Bolo bal, elastiek, knikkers en onszelf. Het allerleukste was gewoon met zijn allen spelen. Tikkertje, verstoppertje, vader en moedertje en fantasieverhalen naspelen.

#Wat is het favoriete buitenspeelgoed bij je kind(eren)? Waarom denk je?

Hij heeft nog niet echt buitengespeeld, maar ik zou nu gaan voor zijn loopstoel van Bannini. Ook gekregen :) Hij straalt nog meer dan normaal als hij in dit ding naar buiten mag! Heerlijk! Hij geniet dan duidelijk van de veilige vrijheid die hij dan heeft.

12-09%20d_1456141464.jpg   12-09%20c_1456141476.jpg

12-09%20b_1456141483.jpg

Dit zijn nog foto's van de zomer

#Welk speelgoed is/was favoriet bij je kind onder de 12 maanden?

de playGro loopy loops bal. Deze heeft allemaal labeltjes en een spiegeltje en een belletje die geluid maakt. Deze had hij echt bijna altijd vast. Dit is ook het eerste speeltje dat hij zelf gepakt heeft.

90815_1456141678.jpg

# Hoe berg jij het speelgoed op?

In opbergbakken van verschillende kleuren. Het zaxhte speelgoed zit in 1 bak, het speelgoed met gleuidjes in een andere, het harde speelgoed weer in een aandere, de boekjes zitten apart in een bak en de blokken ook. De rest heeft hier en daar een eigen plek in de slaapkamer en de woonkamer.

#En tot slot: Wanneer je een speelgoedbon t.w.v. 250,00 euro zou krijgen wat zou je dan aanschaffen?

Pfoe, als ik het echt zou krijgen is het misschien weer een ander verhaal, maar nu zou ik gaan voor het springkasteel met glijbaan, een set van megabloks en dan heb ik nog 50 euro over... Dan denk ik nog wat houten puzzels ofzo of misschien alvast een mooi mario dekbed voor in zijn peuterkamer straks :D

   0751010_6933491993145_1456141729.jpg             91XMjPMptgL._SY355__1456141769.jpg super-mario-mario-games-dekbedovertrek-e

Vullen jullie hem ook in?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je