{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze jongste naar de dreumesochtend met mama

Ons jongste meisje is samen met mama naar de plaatstelijke dreumes ochtend gegaan in gilze

Afbeelding blog 'Onze jongste naar de dreumesochtend met mama'

Vrijdag 7 november Is hier de dreumes ochtend gestart voor kinderen en de mamas van 0 tot 4 jaar. Het cb had gevraagd of ik ook kwam, nou mooi was het al van plan dus gaan mooi. Oudste dochter naar de basisschool gebracht dat was om 08;45 e om 09:15 begon de ochtend dus heel langzaam lopen, want was maar 5 mn verder maar loonde niet om naar huis te gaan. even daar gewacht, en uiteindelijk mochten we naar binnen, Sanne kon haast niet wachten want ze moch nu ook naar school. ( psz van de zus voor de basisschool zit daar in zelfde lokaal)

eenmaal binnen heel leuk ontvangen en kon gelukkig al wat mensen wat voor mij wel erg scheelt. Sanne ging gelijk kleuren met een ander kindje en op een gegeven moment telkens lekker spelen met ze, uiteindelijk hebben zij en 2 andere kindjes lkkr druifjes gedeeld en nog van alles gesnoept (uiteraard gezonde dingen) en gedronken.

en ik heb ook nu andere contacten gehad wat ook erg fijn is want ken eigenlijk nog niet echt veel mensen hier in Gilze maar ben zelf een die niet gemakkelijk contact legt door verleden, maar beviel zowel Sanne als mij helemaal super!

morgen en dag erna even helemaal niks ook geen basisschool voor Abby die bleek ziek op school , dus in overleg 2 dagen thuis maar vrijdag mag sanne ook weer naar de dreumes ochtend en ze heeft er nu al weer zijn in, als we er langs komen wilt ze gelijk erheen.

ik zeg GESLAAGD! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je