{{ message.message }}
{{ button.text }}

onze fenna alweer 1 jaar..!!

Onze fenna 1 jaar alweer.de eerste verjaardag blijft toch bijzonder vind ik dan maakt het niet uit of het je eerste kindje is of

Afbeelding blog ' onze fenna alweer 1 jaar..!!' Achtergrond blur afbeelding

afgelopen maandag 08-04-2013 was het dan zo ver

onze fenna 1 jaar alweer

 

de eerste verjaardag blijft toch bijzonder vind ik dan maakt het niet uit of het je eerste kindje is of zoals bij ons het 4de kindje.

Een dag met een dubbel gevoel natuurlijk feestelijk omdat ons muisje dr allereerste verjaardag viert maar ook een beetje met weemoed omdat ons kleine muisje alweer zo groot is en je je des te meer beseft dat je baby echt helemaal geen baby meer is.

Wat vliegt de tijd,als de dag van gister herinner ik me de geboorte en kennismaking met ons kleine muisje en zo hoe ik aan het dagdromen ben aan die mooie bijzondere dag zo zie ik ons kleine meisje om de tafel heen drentelen nog net niet zeker genoeg van zichzelf om alleen te stappen.

Zelf snapt fenna helemaal niks van alle feestelijkheden en die cadeau s ach grappig dat papier maar liever lijkt ze even willen te proeven hoe het smaakt.echter met een beetje hulp van mama lijkt het uitpakken toch te willen slagen:D

wat ze wel snapt is dat de meptaart gegeten moet worden :D

dit is de eerste keer dat we dat gedaan hebben bij de andere 3 kinderen kende ik dit fenomeen ook nog niet, nou wat is dat leuk zeg en wat heeft onze kleine meid gesmuld van haar eigen taartje..! Ja het jaar lijkt voorbij gevlogen zeg maar wat hebben we genoten van dr eerste verjaardag en wat zijn we toch onwijs trots op ons kleine muisje..!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je