{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze dochter is s'nachts bang

De laatste week wordt onze dochter van 2,5 s'nachts wakker. Ze schreeuwt dan alles bij elkaar en de lamp op haar kamer moet aan.

Afbeelding blog 'Onze dochter is s'nachts bang' Achtergrond blur afbeelding

Ze slaapt in een juniorbed en doet dan zelf haar lamp aan. Als we de lamp uit doen gilt ze nog harder. Er zit een nachtlampje in het stopcontact en ook heeft ze een ander nachtlampje op haar kamer staan. Maar het helpt niets. Ze blijft maar schreeuwen "ik kan niets zien, lamp moet aan". Haar kamer is niet echt donker, nooit geweest ook. We hebben nu wel gemerkt dat ze rustiger wordt als we het rolgordijn omhoog doen. Maar of dit nu de oplossing is? Vannacht was het weer raak, toen kwam ze naar ons gerend en wilde ze perse bij ons slapen. Dat hebben we niet gedaan, ik heb haar terug gebracht naar haar eigen bed. Met de lamp aan viel ze zo weer in slaap. We hopen maar dat deze gril overgaat. Onze dochter is al van kleins af aan wakker als pappa naar zijn werk gaat (6 uur smorgens). En daarna slaapt ze niet meer. Veel slaap krijgt ze onderhand niet meer, want het middagslaapje doet ze ook nauwelijks meer. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je