{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ontdek deze slimme speaker voor kids

Niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens leerzaam!

Afbeelding blog 'Ontdek deze slimme speaker voor kids '

Steeds meer huishoudens beschikken over een smart speaker: een draadloze speaker die je door middel van spraak 'opdrachten' kunt geven. Zo vraag je bijvoorbeeld hoe laat het is, of geef je de opdracht om muziek op te zetten. VTech heeft nu een smart speaker speciaal voor kinderen: de Kidi Smart Glow Art. Niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens leerzaam! 

Een compacte speaker met verrassende functies

Deze slimme speaker bedien je door middel van je stem. Net als Google Play reageert Kidi op 'Hey Kidi'. Dat levert meteen interactie en een schat aan informatie op.

Vraag om meer dan 170 moppen, rijmpjes en weetjes. Speel spellen en ontdek de 7 ingebouwde activiteiten waarmee je onder andere je reactievermogen traint, je toekomst voorspelt, je woordenschat traint en hulp krijgt bij het maken van beslissingen. Voor dat laatste heeft het boxje bijvoorbeeld een kop-of-munt-functie. Bovendien beschikt de Kidi Smart Glow Art over een wekkerfunctie (digitaal en analoog).

Het doel? Kinderen uitdagen en spelenderwijs meenemen in een wereld vol mogelijkheden!

Versier de verlichte ring

Naast een speaker is het ook een lichtbox voor in de kinderkamer. De magische glow kleurt in maar liefst 10 verschillende kleuren. Door speciale commando's uit te spreken, verander je bovendien de kleur van het sfeerlicht...

Met behulp van uitwisbare neon-markers teken en schrijf je op de verlichte ring. Dit maak je heel gemakkelijk weer schoon met de bijgeleverde reinigingsdoekjes.  Je kind kan de speaker dus helemaal personaliseren en zijn creativiteit de vrije loop laten!

Afbeelding blog 'Ontdek deze slimme speaker voor kids '

Bluetooth

Je zou bijna vergeten dat dit boxje ook doet waarvoor hij oorspronkelijk bedoelt is: muziek afspelen. Maar, ook dat kan! Door middel van de Bluetooth-verbinding luister je naar je favoriete muziek. Zo staat je kind blij op met een vrolijk muziekje in de ochtend en gaat hij naar bed met een rustgevende beat als het even nodig is. Of bouw je eigen disco-party, inclusief eigen lichtshow die je zelf verzint ;)

De Kidi Smart Glow Art is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Wil jij deze toffe speaker in huis halen voor jouw kindjes? Klik dan hier. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je