Snap
  • Kind
  • post

Ons prinsesje zindelijk?

Ja, ja, het is nu echt zover... Ons prinsesje wordt zindelijk, nu echt!

Al vaker heeft ze het zelf geprobeerd, dan ging het een dag goed en dan had ze er geen zin meer in. Dan heeft het ook geen zin als je een krijsend prinsesje op de pot moet zetten, dat werkt alleen maar tegen. Dus lieten we het weer met rust en zieden tegen elkaar, de tijd komt nog wel. Maar nu heeft ze het door en heeft ze er zelf ook zin in, gelukkig. Met het vooruitzicht dat ze in februari naar school mag, is het wel fijn dat ze echt zindelijk is.

Het is nu al 3 dagen en het gaat hartstikke goed! Zelfs ´s nachts is ze droog!! Ze geeft zelf aan wanneer ze moet en dat gaat super!Elke keer krijgt ze een sticker, bij 10 mag ze iets uitzoeken. Gister was het een toetje, morgen zegt ze wat we gaan eten(pizza) en vandaag zegt de nieuwe lijst dat ze een ijsje uit mag zoeken. Als het vandaag zo goed blijft gaan gaan we het morgen wel wat moeilijker maken door haar een ochtend droog te laten zijn en dan een sticker te geven, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Het vooruitzicht dat we straks over 3 weken op vakantie gaan zonder die luiers, is echt geweldig! Niet dat zo´n pak uitmaakt, maar je hoeft toch weer aan minder te denken ;) Wel is het weer even wennen om dan onderweg een wc op te zoeken en alle momenten op een dag weer bewust te maken (onze zoon van 6 regelt het allemaal zelf en dan vergeet je ook weer om erbij na te denken). Gelukkig is ze er zelf nu helemaal mee bezig en wil ze ook echt haar stickers halen, ze is super enthousiast!!

Wat zijn wij trots op onze prinses!!

10 jaar geleden

Helemaal gelijk!

10 jaar geleden

Mensen staan er ook niet bij stil, en eigenlijk zou dat ook niet nodig hoeven zijn natuurlijk.... Bij de onschuld van je kinderen ligt het probleem immers niet. Maar ja, beter 10 keer een vervelende zeur dan dat het een keertje mis gaat, niet waar.

10 jaar geleden

Helemaal gelijk hoor ;) Ik heb er idd nooit zo bij stil gestaan en heb het die avond gelijk veranderd. Bedankt voor de tip!

10 jaar geleden

De foto bij het artikel is inmiddels vervangen door een plaatje zie ik. Maar omdat mensen niet helemaal snapten waar ik me nou zo druk over maakte, bij deze nog een nieuwsartikel van gisteren : http://www.telegraaf.nl/vrouw/mama/kinderen/21665847/___Pas_op_met_posten_foto_s_kinderen___.html