{{ message.message }}
{{ button.text }}

maatje 92 ophangen, 50 opvouwen!

Wat worden ze toch snel groot, vooral als je een nieuwe baby verwacht en de klerenkast omspit om plaats te maken voor alle babykleertjes... maatje 50...wat KLEIN! En maatje 92...wat groot ineens!

Afbeelding blog 'maatje 92 ophangen, 50 opvouwen!'

Van de week eraan begonnen: Remco's klerenkast uitgeruimd en al zijn kleren opgehangen die nog opgevouwen waren in de ladenkast, en het maatje 86 in dozen op zolder gedaan aangezien hij daar weer uit gegroeid is.

De ladenkast heeft nu plek voor de babykleertjes... Dus ook dat maar meteen gedaan, al die piepkleine maatjes 50 en 62, het kleine, zachte lieve spul waar zo meteen een babietje in kan, in de ladenkast georganiseerd...

En dan zakt het toch allemaal langzaam in: mijn kleine ukkie wordt dalijk grote broer... grote ukkie dus...En wat wordt dat toch steeds duidelijker, dat hij geen baby meer is... Gisteravond na het avondeten, staat meneertje op van de tafel, pakt zijn bordje netjes op met 2 handjes, loopt naar de vuilnisbak en maakt zijn bordje mooi leeg in de vuilnisbak om het vervolgens mooi in de afwasbak te zetten... We hebben hem dit niet aangeleerd, maar hij ziet het ons doen elke dag, en nu wil hij het dus ook doen... Ons kleine kereltje, zo onafhankelijk en snel opgroeiend...

Ik pik een traantje weg van ontroering...

Een uur later gezellig met zijn drietjes op de bank, en klimt meneertje in mijn armen en doet "wee wee", een baby na... Ineens wil hij graag weer een babietje zijn. haha Oooooh dat vind mama heeeelemaal niet erg hoor :D Met plezier speel ik "baby" met mijn grote baby.

Maar ach, wat gaat het allemaal snel! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je