{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons kind een kidsmodel

Afbeelding blog 'Ons kind een kidsmodel'

Jouw kindje als model, de meningen zijn er nogal over verdeeld. De ene ouder deelt wel foto's van zijn of haar kind op internet/social media, de ander doet het juist helemaal niet.  Wij besloten tijdens de zwangerschap van Livèn om GEEN foto's van ons kindje te gaan delen op social media. Dat wil zeggen geen foto's waar haar gezichtje herkenbaar in beeld zou zijn. Dit hebben wij een half jaar lang volgehouden. Na dat half jaar hebben we besloten om toch foto's van haar te delen op social media.

Ze was namelijk uitgekozen als model voor een best wel grote webwinkel. Als ouder zijn ben je dan natuurlijk mega trots. We hebben er echt wel even over getwijfeld of we dit wel moesten doen. Samen hebben we afgesproken dat we alleen foto's zouden plaatsen waar we 100% achter staan.
Bijvoorbeeld geen foto's wanneer ze overstuur is, haar gezichtje onder het eten of bad foto's. We zijn echt wel heel oplettend met wat we wel en niet online willen hebben.

Afbeelding blog 'Ons kind een kidsmodel'

Website en fotografie: Prénatal

Aangezien wij zelf fotograaf zijn van beroep hebben we veel zelf gefotografeerd voor verschillende bedrijven. En dit doen we nog steeds.
Ook kwamen er een aantal fotoshoots voor verschillende bedrijven waarbij ze werd gefotografeerd door een andere fotograaf. Hierboven is één van de resultaten van zo'n shoot. De eerste keer was dit best wel even spannend. De fotografiewereld was voor ons zeker niet nieuw dus daar zat de spanning niet. We waren ontzettend benieuwd hoe Livèn zou reageren op een fotoshoot met voor haar onbekende mensen. Wij persoonlijk vinden het heel belangrijk dat ze het zelf leuk blijft vinden. Zodra we maar iets zouden merken dat ze het niet meer leuk zou vinden was dit voor ons een reden om het te stoppen. Maar het tegendeel was waar. Livèn vindt het geweldig! Sterker nog, bij de eerste shoot was ze zo boos dat het volgende modelletje kwam dat ze meteen begon te huilen.  

Afbeelding blog 'Ons kind een kidsmodel'

Fotoshoot Prénatal

Inmiddels hebben we al bijna twee grote A4 mappen vol met opdrachten die ze heeft mogen doen. Sinds de komst van haar zusje Noveé moet ze deze map wel delen, want ook zusje Noveé heeft al wat verschillende opdrachten op haar naam staan. Wij zijn uiteraard sowieso ontzettend trots op onze kindjes of ze nou wel of niet als model worden uitgekozen. We vinden het heerlijk om te zien hoe vooral Livèn geniet van de aandacht die ze krijgt tijdens het maken van foto's en hopen dan ook dat er nog meer van deze leuke opdrachten mogen volgen. We blijven altijd voorzicht en selectief met welke foto's we wel en welke we niet akkoord gaan. 

Afbeelding blog 'Ons kind een kidsmodel'

Fotoshoot Prénatal

Afbeelding blog 'Ons kind een kidsmodel'

Fotografie: Fotografie Petit voor The Littlecuties

Afbeelding blog 'Ons kind een kidsmodel'

Fotografie: Fotografie Petit voor The Littlecuties

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je