{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons gewonnen weekendje weg!

Een aantal maanden geleden heb ik via Mamaplaats een weekendje weg plus 'Honda te leen' gewonnen en nu was het eindelijk zover!

Afbeelding blog 'Ons gewonnen weekendje weg!'
Al weken lang keken de meiden er naar uit en nu was het eindelijk zover: we gingen een weekendje weg naar Roompotpark Wolfsven met een gloednieuwe Honda. Helaas was op de dag van vertrek bij allebei de kinderen een fikse oorontsteking vastgesteld ( dus niet zwemmen ) maar dat mocht de pret niet drukken. ( nou, ja, op dat zwemmen na dan ) Donderdagavond mocht vriendlief de Honda al komen ophalen. Een vuurrood, glimmend exemplaar. Nou, ik kan je vertellen: vriendlief glom minstens zo als deze prachtige auto. Hij vertelde enthousiast over de luxe extraatjes ( zoals een soort achteruitkijkcamera ) en wat kon hij lekker 'hard optrekken!' Typisch mannen, dus...hi,hi.. Zelf zag ik natuurlijk ook dat deze Honda Civic er zeker mocht zijn, maar ik moest erg wennen aan de lage wegligging, waardoor ik eerder wagenziek werd. Wel was ik verrast door de diepe kofferbak. Al onze spullen ( weer veel te veel natuurlijk ) konden met gemak mee. Toch was de openingsmogelijkheid van de deuren van 90 graden het allerfijnste. Eindelijk geen gepruts en gedoe meer om de kinderen veilig vast te zetten. Dit zou in iedere auto een standaard mogelijkheid moeten zijn. Applaus voor Honda! Op het park hebben we genoten van de frisse boslucht, de knusse chaletjes en de leuke animatie. De meiden hebben zelf een kartonnen stoeltje beschilderd en koekjes mogen bakken. Ook de Minidisco was een waar succes.Kortom: voor herhaling vatbaar. Inmiddels heeft onze leenHonda ons weer veilig thuis gebracht. Toch mogen we nog een paar dagen van dit sporty exemplaar genieten, want pas dinsdag hoeft hij weer naar huis. Bedankt Mamaplaats en Honda!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je