{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ongeruste mama..

Wat voor zorgen je als mama of papa toch kan voelen..

Afbeelding blog 'Ongeruste mama..' Achtergrond blur afbeelding

Poeh poeh... Nooit gedacht om een blog te schrijven. Ik volg al best wat mama's en mama's in spe, maar nu wordt het tijd dat ik even wat van me afschrijf..

Mijn kindje is ziek, en ik maak me zorgen.. en ondertussen steeds meer zorgen.. helaas ben ik nog niet gerust gesteld.. het is begonnen met vorige week een oogontsteking gepaard gaande met koorts. Gewoon uitzieken en als het na 5 dagen niet beter gaat of als het niet te vertrouwen is terug naar de huisarts. Dat zou die vrijdag zijn indien nodig.

Gelukkig ging het met de dag wat beter dus besloten niet meer te gaan. Zaterdag werd hij wat hangerig, maar ook dat kan. (Lekkere timing) Nu een paar dagen later op 2e kerstdag uiteindelijk naar de huisartsenpost geweest. Een dubbele oorontsteking en na overleg besloten om antibiotica te gaan gebruiken.. om 14.30 heeft hij voor het laatst gedronken en sindsdien niet meer..

De thermometer gaf om 21.00 uur maar liefst 40.8 graden aan en zoonlief drinkt nog steeds niet...

Na overleg met de HAP nog een zetpil en de werking hiervan afwachten. As hij zijn anti biotica om 22.30 maar binnenkrijgt is het hoogste belang.. en dat drinken, tja daar maak ik me dus echt zorgen om maar hun aan de telefoon een stuk minder.. een half uurtje na de zetpil speelt de kleine boef zelfs even, maar drinken, ho maar 😕 om 22.30 geeft hij een beetje over, drinkt nog steeds niet. Maar met 2 volwassenen en een beetje moeite krijgen we de antibiotica erin... en tja, wat moeten we dan? We besluiten de antibiotica even af te wachten..

Al snel slaapt hij weer en besluiten we om niet weer de HAP te bellen..

mijn moederhart zegt dat het niet klopt en we nog eens moeten bellen, maar ja.. hij slaapt als een roosje, zijn temperatuur is maar 36.4 dus.. het enige probleem is dat hij niet gedronken heeft.. maar misschien doet hij dit morgenvroeg weer prima??

Wachten tot morgenvroeg zou een prima idee moeten zijn, maar ik maak me nog steeds zorgen.. het liefste zou ik dat flesje drinken erin stouwen...

Terwijl ik dit nu typ denk ik: nog maar een paar uurtjes en het is al weer ochtend... en nu duimen dat hij dan drinkt.. 🤞

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je