{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ongeplande vakanties (deel 3)

Niets gepland voor de vakantie van deze zomer. En toch kan het verassend anders gaan dan thuisblijven!

Afbeelding blog 'Ongeplande vakanties (deel 3)'

S nodigde Baby en mij uit om op bezoek te komen in die goede, oude hoofdstad van dat groene eiland aan de andere kant van het Engelse Kanaal.

Graag! Spannend, want dit was de eerste keer dat ik zonder hulp van een andere volwassene ging vliegen. En ook zo last-minute. Maxi-cosi mee, en stapels back-up kleding / beddengoed en back-up-back-up kleding / beddengoed, voeding, en mijn eigen beste kleertjes. Ik had vliegensvlug een diner georganiseerd voor alle Londense vrienden die ik me maar voor de geest kon halen. Tien lieten het afweten, vier zouden er zijn.

Die zaterdagavond kwam er een getrouwd stel die ik al ken vanaf toen we alledrie 19 jaar oud waren en in ergens in het midden van Engeland studeerden, en de zanger van een populaire rockband en zijn partner (zij waren mijn onderburen toen ik in het nette Holland Park woonde). Daar zat ik dan. In het vertrouwde restaurant waar S en ik vaak gegeten hadden, samen met mijn oude vrienden, en dit keer voor het eerst met Baby. Het was maf en vertrouwd tegelijk.

Ik was zo trots. Overal waar we heen gingen, zei ik “Look, Baby, this is where Mummy got kicked out of Buckingham Palace, when she was working there as a journalist.” Of, “Look, Baby, this is where Uncle S and Mummy gambled at the casino.” And “Look, Baby, this is where Mummy often bought her tea.”

En Londen met baby’s? Ook al dacht ik dat het niet zo ideaal zou zijn voor kindjes (door de drukke straten en vele taxi’s en bussen), was het fantastisch. We namen Baby mee naar het RainForest Café, en voerden eendjes in Hyde Park. Twee echte aanraders.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je