{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onderzoek gestart naar een juf van groep 3 na klachten over 'barbaarse straffen'

Afbeelding blog 'Onderzoek gestart naar een juf van groep 3 na klachten over 'barbaarse straffen''

In Zaandam is er een onderzoek gestart naar een juf uit groep 3. Ze zou de kinderen slaan met een stok, kleineren en van de grond laten eten als een hond. De school neemt de klachten zeer serieus en de vrouw is op non-actief gesteld.

Tien ouders van de kinderen uit groep drie klaagden bij de school. Volgens hen werden de kinderen gekleineerd, geslagen met een stok en zouden ze soms hun lunch van de vloer af moeten opeten.

De directeur van basisschool De Voorzaan laat via de website van de school weten dat het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. 

"We zijn echt geschrokken van deze klachten en hebben een extern onderzoeksbureau ingeschakeld om te onderzoeken of dit inderdaad waar is." zegt Brigit Schumacher van onderwijsorganisatie Zaan Primair.

Volgens NH nieuws lopen door de klachten de gemoederen tussen ouders op het schoolplein hoog op. Daarnaast laten ook de voorstanders van de juf stevig van zich horen. In Oktober moest de politie er nog aan te pas komen, omdat een aantal ouders met elkaar op de vuist gingen. 

De directeur van de basisschool zou zich voor onbepaalde tijd hebben ziek gemeld.

Bron: RTL nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je