{{ message.message }}
{{ button.text }}

Olympische winterspelen

Mijn kinderen houden van sport op tv.

Afbeelding blog 'Olympische winterspelen'

Ik ben geen groot sportfan. Mijn geliefde eega is geen groot sportfan. Hoe kan het dan toch dat onze kinderen allebei wel grote sportfans zijn?

Zit ik even lekker te zappen, zap ik per ongeluk naar een voetbalwedstrijd ... AAH, gauw verder zappen voordat ze ... te laat :( "Ja mama, dat wil ik zien!" Zucht! Zit je weer naar 22 mannen in korte broeken te kijken die tegen een balletje trappen. Daar kan ik echt alleen tijdens een EK of WK geduld voor opbrengen, hoor. En dan nog alleen de wedstrijden van oranje.

Maar nu zijn er de olympische winterspelen! Toegegeven, ik vind de zomerspelen leuker, maar dit kan ik ook wel waarderen. We hebben natuurlijk een paar hele grote schaatstalenten in Sochi zitten, dus dat is sowieso al leuk om te kijken. Voor de kinderen ook, want die zijn dan "voor" Nederland en dan winnen ze ook nog. Komt nog eens bij dat minispruit al sinds zijn babytijd een fascinatie heeft voor de kleur oranje, dus het feest is compleet!

Snowboarden is gewoon superstoer, dus daar kijken we graag naar. Schansspringen is natuurlijk wel erg gevaarlijk en daardoor is dat zeker "Wow, moet je kijken wat gaaf mam!" Maar ook iets dat wat saaier is, zoals de biatlon (ik viel haast in slaap) vinden de spruiten leuk om te zien.

Ik heb nog even smakelijk gelachen om die mannen in spandex die zich op een veel te klein minisleetje van een ijsbaan af smijten, maar ook dat vonden de kinderen gaaf. Volgens mij is gewoon alles dat gevaarlijk is, gaaf in hun ogen. Sensatiezoekers!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je