Snap
  • Kind
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg
  • post

Olympische winterspelen

Mijn kinderen houden van sport op tv.

Ik ben geen groot sportfan. Mijn geliefde eega is geen groot sportfan. Hoe kan het dan toch dat onze kinderen allebei wel grote sportfans zijn?

Zit ik even lekker te zappen, zap ik per ongeluk naar een voetbalwedstrijd ... AAH, gauw verder zappen voordat ze ... te laat :( "Ja mama, dat wil ik zien!" Zucht! Zit je weer naar 22 mannen in korte broeken te kijken die tegen een balletje trappen. Daar kan ik echt alleen tijdens een EK of WK geduld voor opbrengen, hoor. En dan nog alleen de wedstrijden van oranje.

Maar nu zijn er de olympische winterspelen! Toegegeven, ik vind de zomerspelen leuker, maar dit kan ik ook wel waarderen. We hebben natuurlijk een paar hele grote schaatstalenten in Sochi zitten, dus dat is sowieso al leuk om te kijken. Voor de kinderen ook, want die zijn dan "voor" Nederland en dan winnen ze ook nog. Komt nog eens bij dat minispruit al sinds zijn babytijd een fascinatie heeft voor de kleur oranje, dus het feest is compleet!

Snowboarden is gewoon superstoer, dus daar kijken we graag naar. Schansspringen is natuurlijk wel erg gevaarlijk en daardoor is dat zeker "Wow, moet je kijken wat gaaf mam!" Maar ook iets dat wat saaier is, zoals de biatlon (ik viel haast in slaap) vinden de spruiten leuk om te zien.

Ik heb nog even smakelijk gelachen om die mannen in spandex die zich op een veel te klein minisleetje van een ijsbaan af smijten, maar ook dat vonden de kinderen gaaf. Volgens mij is gewoon alles dat gevaarlijk is, gaaf in hun ogen. Sensatiezoekers!

10 jaar geleden

:D

10 jaar geleden

Nee die vind er helemaal niets aan! Ook voetbal etc. geeft hij niets om (mits het NL eftal is). Ik ben ook degene die de TV op zondag om 19.00 uur in beslag neem ;-). En als het even kan kijk ik de wedstrijd van mijn favo-club live hihi

10 jaar geleden

Hoezo? Vind je man het niks?

10 jaar geleden

Hmm, misschien toch het jongens tegen de meisjes idee dan?