{{ message.message }}
{{ button.text }}

Olivia's eerste pakjesavond

Afgelopen zaterdag hebben wij voor het eerst Sinterklaas gevierd. Wat een gezelligheid en wat een verwennerij.

Afbeelding blog 'Olivia's eerste pakjesavond'

Al sinds het Sinterklaasjournaal op tv is zijn wij ermee bezig. Elke avond zodra het begint komt Olivia aangehold om op schoot de hele aflevering met open mond te kijken. 

Bij de bibliotheek hebben we een boekje van Nijntje gehaald over Sinterklaas. Tijdens de intocht in Cappelle vond Olivia de Pieten erg leuk, vooral toen de Pieten kruidnootjes in de capuchon van papa en nichtje Julia stopten en zij het eruit mocht halen en lekker kin snoepen.
Het schoentje zetten deed haar niets, 's morgens een cadeautje onder d'r schoen vinden was maar raar.

Afgelopen zaterdag hebben we met een deel van de familie Sinterklaas gevierd. Er kwam zelfs een Zwarte Piet op bezoek met een zak vol cadeautjes. Piet was wel erg eng, totdat Piet Olivia kruidnootjes gaf, omkoping werkt erg goed!
Wat werd ze verwend, allemaal Vtech Zoef Zoef dieren en een Vtech Zoef Zoef Dierentuin. Onze hele woonkamer staat nu volgebouwd. Onze kleine meid had een geweldige middag/avond en daardoor hadden papa en mama dat dus ook!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je