{{ message.message }}
{{ button.text }}

Okee het is gedaan met de rust!

Oeps...even niet opgelet, daar ligt een bekertje omver met limonade...

Afbeelding blog 'Okee het is gedaan met de rust!'

Bijna 1 jaar en ze denkt dat tijgeren is maar saai hoor laat ik eens heel voorzichtig proberen te kruipen naar de tafel. Bij de tafel aangekomen gaat ze maar eens kijken of ze zichzelf ook kan optrekken en ja hoor mevrouwtje staat. Super trots natuurlijk gelijk foto maken voor als papa thuis komt, die zal zijn oren wel niet geloven.

Normaal gesproken kon ik gewoon rustig even in de keuken aan de gang gaan zonder dat ik me al te vaak moest omdraaien. Kleine meid kan erg goed zichzelf vermaken, lekker spelen op de grond met haar knuffels en blokjes. Maar ja nu is dat optrekken wel heel erg leuk en spannend om te doen dus gaat ze dat er ook nog eens bij doen. Dus ja daar was ik niet zo op berekend. 

We hebben visite gehad erg gezellig van zus en neefje. En er blijft een bekertje limonade op tafel staan, geen probleem ruim ik straks wel even op, ik ga eerst even koken. Ben druk bezig met het avondeten klaar maken. Hoor ik achter me een geluid van druppels en lekken, ik draai me om en ja hoor daar staat mevrouw heel trots met het bekertje van haar neef omgedraaid in haar handen te zwaaien. Daar had ik even geen rekening meegehouden haha.

Dus nu in het vervolg nog veel beter opletten of even lekker spelen in de box wat ze trouwens ook nog heel erg leuk vind. Ik vind het zelf allemaal nog wel erg spannend dat ze hard achterover valt of met haar tandjes op de tafel klapt daarom zodra ik het zie dat ze staat ga ik erachter staan of zitten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je