{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ojee niet willen eten

Afbeelding blog 'Ojee niet willen eten' Achtergrond blur afbeelding

Ojee, ook ik ontkom er niet aan ! Mijn dochtertje van bijna 3 jaar zit nu in een fase waarin zij absoluut geen groente wilt eten. (Wat zeg ik, ze wilt alleen maar brood, vlees/vis, fruit en af en toe een snoepje/koekje ;)

Mijn zoontje daarin tegen heeft dit nog nooit gehad en is meer het prullenbak-type. Alles wordt erin geschoven! Heerlijk als je staat te koken en alles op het bordje gaat op, maar mijn dochtertje is echt het tegenovergestelde wat ik te horen krijg is:"mama, lust ik niet" en het bordje wordt weer aan de kant geschoven, maar goedschiks of kwaadschiks ze moet van mij altijd 1 hapje eten om het toch te proeven. Wie weet zegt ze om een dag toch :"mmm, lekker mama". Maar toch eigenlijk gek dat het toetje altijd wel een plekje weet te vinden in haar buik, ondanks dat haar buikje altijd vol zit (zoals ze het zelf altijd zo mooi kan vertellen).

Uiteraard helpt forceren niet, want dat maakt het alleen maar erger, maar als ouder zijde maakt je je van binnen toch behoorlijk druk en hoop je maar dat je kleine prinsesje goed blijft groeien. (uiteraard voor mama weer een goed excuus om te gaan shoppen ;)

Nu maar hopen dat dit écht een fase is en dat ze op en een dag net zo'n prullenbak-typje wordt als haar grote broer !

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je