{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ohjee! Is het tijd voor een peuterbed?

Toen vond ik hem met een been over de rand van zijn ledikant... oeps!?

Afbeelding blog 'Ohjee! Is het tijd voor een peuterbed?'

Een paar weken geleden hadden we het er al over wanneer kleine man over zou moeten van zijn ledikant naar een 'normaal' bed. Vriendlief zag dit nog lang niet zitten dus eigenlijk was de discussie ook snel voorbij.

Tot ik ons monstertje vanmiddag dus vond. In zijn slaapzak, een voet over de rand en de andere nog 'binnen'. Ik kan wel zeggen dat ik me helemaal rot schrok!

En nu? Wat moeten we gaan doen? Aangezien hij ook tegen trapveldjes opklimt lijkt me dit niet bepaald een eenmalige actie. Vriendlief daarentegen vindt m eigenlijk nog te klein en dat snap ik ook heel goed.. hij is namelijk 16 maanden! 

Wat was voor jullie een duidelijk teken waarop je besefte dat er een ander bed moest komen? En hoe hebben jullie dat aangepakt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je