{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oh jee.... Ben ik shopverslaafd?

Hallo Dames, ik maak mij zorgen! Ik vraag me af of ik shopverslaafd ben. Ik keek het nieuwe programma op TLC "My Shopping Addiction" en ik kreeg meteen angst. Nou oké, als je dat programma gezien hebt, zo erg is het nu OOK weer niet!!

Afbeelding blog 'Oh jee.... Ben ik shopverslaafd?'
Hallo Dames, ik maak mij zorgen! Ik vraag me af of ik shopverslaafd ben. Ik keek het nieuwe programma op TLC "My Shopping Addiction" en ik kreeg meteen angst. Nou oké, als je dat programma gezien hebt, zo erg is het nu OOK weer niet!! Maar ik koop dus echt TE veel. niet voor mezelf, NEE, voor ons dochtertje! Haar hele kast puilt uit. Ik ben iemand die ook graag op voorhand koopt. Dus ik heb nu al veel kleding in grotere maten voor de tijd die nog komen gaat. Ik ben ook van de koopjes en dan blijft het ook nog eens sneller aan mijn handen plakken. Ik ben zelf niet heel erg impulsief en ik denk ook wel goed na voordat ik iets koop. Past het bij de rest van de kleren? En past het bij de schoenen die ik al gekocht heb? Enz enz. Met de bordjes SALE hebben ze me zo binnen. En vaak kom ik dan ook naar buiten met iets dat ik niet heb kunnen laten liggen. Mits ze er al genoeg van heeft ;)! Herkennen jullie je hierin? is dit een fase? Gaat het over? Ik heb het geld helaas niet op mijn rug groeien......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je