Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Steun OERRR en ontvang een vogelhuisje

Kruipen door het gras. Stampen door een plas. Voor de natuur ben je nooit te jong. Daarom is er OERRR.

Steun OERRR en ontvang een doe-het-zelf vogelhuis

Meld jouw kind(eren) nu aan, steun OERRR en ontvang het doe-het-zelf vogelhuis! Dit kan al vanaf € 5,- per jaar. Leuk om samen met je kind te beschilderen, te pimpen en op te hangen. Op = Op.

Wat is OERRR?

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt ie in OERRR. Op straat, in het bos en in de tuin. Gezond en altijd beschikbaar. Er is buiten een prachtige wereld te ontdekken en er zijn talloze spannende dingen te beleven. De dagen worden weer langer dus heb je meer tijd om naar buiten te gaan.

Buiten is leuk! Daarom krijgen alle kinderen van OERRR, van 6 tot 12 jaar, kaarten van OERRR waarmee ze zelf de natuur kunnen ontdekken. Voor de allerkleinsten, tot 6 jaar is er de waaier van OERRR, met tips om samen met je kind naar buiten te gaan.

Volg OERRR

Meer informatie? Nieuwsgierig? Fan? Bekijk de Facebookpagina, Twitter (#OERRR) of de website.

Iets voor jou of jouw kinderen? Schrijf je nu in voor OERRR. IK WIL OERRR!

OERRR zoekt donateurs om dit mooie initiatief in stand te houden. Meld je nu aan en steun OERRR!

9 jaar geleden

Echt heel erg leuk om zo'n vogelhuisje te ontvangen! Als kinderen dit zelf kunnen schilderen vinden ze dat super leuk, hier in ieder geval haha

9 jaar geleden

Ziet er leuk uit. Leuk voor de kinderen om erop uit te gaan.

9 jaar geleden

Wij hebben die leuke kaartjes ontvangen met uittips. Hier staan hele leuke dingen op. Alleen jammer dat het in Nederland zo vaak regent!

9 jaar geleden

Goed om de kids lekker buiten te laten spelen. Zo bouwen ze ook weerstand op en zijn ze lekker in de frisse lucht. Ik vind het echt goed dat ze dit doen :)!