{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ode aan Noah

Beresterk

Afbeelding blog 'Ode aan Noah' Achtergrond blur afbeelding

Lieve, mooie, grappige zoon van mij wat hou ik toch veel van jou! En wat kijk ik op tegen jou. Jij bent echt de definitie van veerkrachtig. 

Je bent nog net geen 20 maand en je hebt al zoveel meegemaakt. Jij hebt in jou jonge leventje al zoveel dokters gezien, en ook al zoveel medicijnen gekregen. En toch haal ik jou iedere morgen lachend uit bed. En ga jij ook iedere avond weer lachend op bed. 

Lieve jongen van me, hoe kan jij na al die tegenslagen nogsteeds zo heerlijk lachen. Hoe kan jij nog zo'n blij en lief kind zijn? Ik ben zo trots op jou schat! Op wie jij bent, op hoe goed jij ontwikkeld ondanks dat je zovaak ziek bent. Elke dag weer kijk ik met bewondering naar jou. 

Jij bent nog maar 20 maandjes en nu al zo'n mooi mens. Zo'n sterk mens. Zo enorm veerkrachtig. 

Lieve zoon jij bent ècht beresterk ♡

Afbeelding blog 'Ode aan Noah'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je