{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ode aan de Mooiste Verjaardagstaart OOIT.

Komt Dat Zien! De Mooiste Taart van de Wereld, speciaal voor mijn mooie zoontje!

Afbeelding blog 'Ode aan de Mooiste Verjaardagstaart OOIT.'

Dit weekend wat het zover. De dag dat de mooiste taart van de wereld eindelijk het daglicht zou zien. De dag waarop de wereld zou schudden van verbazing na het zien van deze prachtige creatie.

Het verjaardagsfeest van mijn lieve een-jarige.

Het plannen van dit feest heeft maanden geduurd. Uren van nadenken, voorstellen, informative winnen, online-shoppen, uitnodigingen maken en versturen, zaaltjes afspeuren, thema's bedenken, enzovoort.

En de taart. Het middelpunt van het feest, na het feestvarken en de versieringen zelf, natuurlijk.

Mijn knappe vriendin boodt het aan. "Schat, ik maak zijn taart wel."

En het is gelukt. Het kostte haar drie dagen van knutselen, vouwen, snijden, prakken, pureren, klutsen, mixen, bakken, kleuren en stapelen. En dat terwijl ze een zoontje heeft, plus een tweede spruit in haar buik. Ik ben diep onder de indruk van haar bakkunsten.

Vier lagen. Elke laag representeert een kwartaal van mijn zoontjes leven. Vrolijke dieren, die hij allemaal lachend mag leren kennen, en hopelijk (onder veilige omstandigheden) in het echt mag aanschouwen. De taart bevatte baby-vriendelijke mix, en verse aardbeien en andere vruchten.

Toen de taart op het feest arriveerde, kon ik mijn blijdschapstranen bijna niet binnenhouden. Mijn hart sprong over van geluk, en ik gilde naar alle feestgasten dat ze ONMIDDELIJK moisten komen kijken naar de mooiste taart van de wereld.

Even later stonden we er allemaal zingend om heen, en zwaaide ik Baby giechelend van de pret in mijn armen op de maat van zijn verjaardagsliedjes.

En toen? SMULLEN MAAR!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je