{{ message.message }}
{{ button.text }}

O ya lele, Kumahe en Mamasé

Nog maar twee nachtjes slapen en dan komt de grote wens van onze bijna-kleuter en Diva uit! Dan zitten wij (bijna) front row bij K3!

Afbeelding blog 'O ya lele, Kumahe en Mamasé'

Bijna-kleuter houdt van muziek. Hoewel hij ontzettend veel kleuterliedjes kent en foutloos meezingt, gaat zijn voorkeur uit naar nummer als ´Eat, sleep, rave, repeat´, ´Tsunami´, ´Runaway´ en ´Fireball´. Als een ware breakdancer beweegt hij op de maat door de kamer. Met de Diva in zijn kielzog, want waar hij gaat, gaat zij ook.

Naast alle drums en beats is bijna-kleuter ook een enorme fan van K3. De vrolijke deuntjes van Kristel, Karen en Josje schalmen hier dagelijks door de kamer. Hij danst totdat hij er bij neervalt. Zodra onze kleine Diva de eerste noten van dit vrolijke drietal hoort, ontpopt zij zich tot een ware ballerina. Ze danst met haar voetjes, draait rondjes en zwaait met de armen in de lucht. Samen met haar broer heeft ze dikke pret en brengen ze hele middagen dansend door. En mama, die doet natuurlijk gezellig mee!

Bijna-kleuter zingt op zijn manier alle liedjes mee. Hier en daar zingt hij totaal iets anders als ´de meisjes´, maar dat geeft niet. Sinds kort kan de Diva ook ´zingen´. Zodra ze ´Eyo´ hoort, roept ze net zo vrolijk ´Eyo´. Te schattig. Niet alleen de kids kennen alle liedjes, ook deze mama zingt net zo hard mee en laat de ´handjes draaien´. Dit tot grote vreugde van de kids.

Bijna-kleuter heeft een grote wens. Hij wil dolgraag naar een show van K3. Afgelopen Kerst lag er een heel mooi cadeau onder de boom. Mama heeft zich in de dagen voor Kerst uit de naad gewerkt en drie poppetjes met regenboogjurkjes en rode/zwarte/blonde haartjes gehaakt. Bijna-kleuter zag gelukkig meteen dat het de meisjes van K3 waren. En in hun handen hielden ze 4 kaartjes voor de ´K3 Kan Het Show´ vast. Het duurde even voordat bijna-kleuter doorhad wat dat inhield. Toen het kwartje viel, was ontzettend blij en wilde het liefst meteen richting Brabanthallen vertrekken. Diva stond ook te juichen, maar of ze nu echt begrijpt waarom…? Helaas moesten we nog een paar weken geduld hebben.

Nu zijn we een paar weken verder en zijn we aan het aftellen. Nog maar twee nachtjes slapen en dan gaan wij naar K3. Voor de oplettende lezer: ja onder de boom lagen 4 kaartjes. We gaan dus met het hele gezin. Papa, mama, bijna-kleuter en Diva. En niet alleen de kindjes hebben er zin in hoor. Ook mama kijkt er naar uit. En papa? Die moet mee ;-). Maar ach, Josje is weer vrijgezel. Kan papa misschien heel even wegdromen als ze met haar heupen wiegt op de deuntjes van Lokole.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je