Snap
  • Kind

O no! Let it goooooooooooooooooo

Twee plakkerige handjes pakken mijn gezicht vast om vervolgens een natte kus te ontvangen. Zij is Sven en ik ben Anna.

Sinds een paar maanden is mijn dochter in de ban van Frozen. Het is eigenlijk een lifestyle geworden. Zo is ook haar garderobe aangepast en werd haar tweede verjaardag gevierd in Frozen-style. 

Als wij even rust willen hebben gaat de iPad aan met filmpjes (soms ook rare filmpjes) van Frozen. Tussen het speelgoed pronken Anna, Elsa en wij hebben zelfs een opblaas Olaf. In de ochtend zingen wij met volle borst mee als we Netflix voor het gemak aanzetten. En ook in het restaurant krijgen de mede-bezoekers een optreden van onze Frozenprinses. 

Alles is Frozen. Zo ook vanochtend.

Maar ooo whattheFrozen?! Netflix? Wat heb je gedaan?! Ik had jou op een torenhoog voetstuk gezet. WAAROM? Waarom kan ik nu geen Frozen meer kijken? Ook Assepoester is verdwenen. Als jullie zometeen Casper en Emma er nog uitbonjouren heb ik helemaal de poppen aan het dansen.

Pedagogisch is het natuurlijk niet. Een kind van twee voor de buis. Maar ja anno 2016 is het soms zo makkelijk om je koter even op de bank te laten ploffen en een filmpje te laten kijken. (Of 2,3,4) Stiekem geniet ik ook van de Disney films.    Opzich is het ook wel even lekker om geen "Let it goooooooooooooo" meer te horen in huis. Ware het niet dat dit huis Frozen-style is. Tientallen euro's aan Frozen spul. Ik hoop niet dat de hype overgaat. Alle Frozen spullen op marktplaats gooien dan maar of toch hopen dat Frozen weer op Netflix te zien is?

Ondertussen ligt onze prinses Anna in een Elsa jurk uitgeteld op de bank. Ik hoop dat ze zo in slaap valt dan hoef ik het hele marketing verhaal niet te vertellen. En dan neem ik een chagrijnig kind bij het avondeten maar voor lief.

Stiekem is dit een schreeuw om hulp. Want komop!!! Eerst al die peuterpubers helemaal dwaas maken van Frozen en dan nu zomaar de stekker eruit trekken?! Shame on you. Ik zou bijna denken dat de medewerkers van Netflix geen kinderen hebben.

"We used to be best buddies but now we are not...!"

Vertel! Hoe lossen jullie dit 'drama' op? 

8 jaar geleden

O jee dan hier ook morgen een probleem maar hopelijk kan ik hem overtuigen een andere film te kijken het gaat mijn zoontje voornamelijk om de sneeuw/sneeuwpop

8 jaar geleden

In geval van Frozen zou ik de dvd kopen ;) In ons geval word het weer wat moelijker. Mijn kleine zoontje is fan van descendants, ook van Disney. Deze film heeft hij een paar keer op disney channel gezien en ook de liedjes uit de film komen er regelmatig voorbij. Wij zijn echter wel afhankelijk van wat disney uitzend en wat er op youtube hiervan te vinden is, want deze film word hier in Nederland niet uitgebracht :( Oh well, er komt vanzelf weer een andere passie ;)

8 jaar geleden

Oh je.... Heeft Netflix Frozen er alweer afgegooid? Dit hebben ze vorig jaar ook een paar maanden gedaan, was juist zo blij dat het weer terug was :( Ik heb vorig jaar voor de zomervakantie een dvd van Frozen gevonden bij de Kruidvat, geloof iets van 8 euro of zo... Dus zo hebben wij het opgelost toen het eerder van Netflix afgehaald werd (vakantie zonder Frozen was natuurlijk sowieso geen optie) . Gekte is hier alweer een beetje gezakt inmiddels, maar snap je probleem. Zie ook dat de dvd bij bol inmiddels nog maar een tientje kost, dus misschien is dat een optie?