{{ message.message }}
{{ button.text }}

O no! Let it goooooooooooooooooo

Twee plakkerige handjes pakken mijn gezicht vast om vervolgens een natte kus te ontvangen. Zij is Sven en ik ben Anna.

Afbeelding blog 'O no! Let it goooooooooooooooooo' Achtergrond blur afbeelding

Sinds een paar maanden is mijn dochter in de ban van Frozen. Het is eigenlijk een lifestyle geworden. Zo is ook haar garderobe aangepast en werd haar tweede verjaardag gevierd in Frozen-style. 

Als wij even rust willen hebben gaat de iPad aan met filmpjes (soms ook rare filmpjes) van Frozen. Tussen het speelgoed pronken Anna, Elsa en wij hebben zelfs een opblaas Olaf. In de ochtend zingen wij met volle borst mee als we Netflix voor het gemak aanzetten. En ook in het restaurant krijgen de mede-bezoekers een optreden van onze Frozenprinses. 

Alles is Frozen. Zo ook vanochtend.

Maar ooo whattheFrozen?! Netflix? Wat heb je gedaan?! Ik had jou op een torenhoog voetstuk gezet. WAAROM? Waarom kan ik nu geen Frozen meer kijken? Ook Assepoester is verdwenen. Als jullie zometeen Casper en Emma er nog uitbonjouren heb ik helemaal de poppen aan het dansen.

Pedagogisch is het natuurlijk niet. Een kind van twee voor de buis. Maar ja anno 2016 is het soms zo makkelijk om je koter even op de bank te laten ploffen en een filmpje te laten kijken. (Of 2,3,4) Stiekem geniet ik ook van de Disney films.    Opzich is het ook wel even lekker om geen "Let it goooooooooooooo" meer te horen in huis. Ware het niet dat dit huis Frozen-style is. Tientallen euro's aan Frozen spul. Ik hoop niet dat de hype overgaat. Alle Frozen spullen op marktplaats gooien dan maar of toch hopen dat Frozen weer op Netflix te zien is?

Ondertussen ligt onze prinses Anna in een Elsa jurk uitgeteld op de bank. Ik hoop dat ze zo in slaap valt dan hoef ik het hele marketing verhaal niet te vertellen. En dan neem ik een chagrijnig kind bij het avondeten maar voor lief.

Stiekem is dit een schreeuw om hulp. Want komop!!! Eerst al die peuterpubers helemaal dwaas maken van Frozen en dan nu zomaar de stekker eruit trekken?! Shame on you. Ik zou bijna denken dat de medewerkers van Netflix geen kinderen hebben.

"We used to be best buddies but now we are not...!"

Vertel! Hoe lossen jullie dit 'drama' op? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je