{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nummertje drie, haaibaai

De kleinste en de jongste maar dat is er niet aan te zien, ze laat het kaas niet van der brood af eten.

Afbeelding blog 'Nummertje drie, haaibaai'

Nummertje drie, klinkt toch wel heel onaardig. Maar onze jongste dochter Kato is nummertje drie, De jongste van het stel. Een drietal dat er durft te zijn ! Maar eerlijkheidshalve is Kato toch echt de benghamel, haaibaai of wel woord je er ook voor wil geven. 

Alles kan ze, doet ze......trap lopen al heel snel, van de glijbaan, op de kast, vingers in het stopcontact.Als je dacht dat dit het was, dan heb je het mis. Een even niet oplettende moeder betekend hier ravage......met de (speelgoed) theepot in de wc en dan de vloer water geven (erg leuk hm) of gewoon de deodorant fles leegspuiten. Die zet je toch weg, klopt maar deze dame vindt een manier om erbij te komen.

Na Hugo en Lobke dachten wij, we weten nu wat er kan gebeuren als je even niet oplet. Nou dat hadden we toch echt mis want de kleine Kato is een echte dondersteen. Niet bang zijn...niet voor grote kinderen, vreemde mensen of dieren. Ze staat haar mannetje 

Prachtig om te zien maar soms ook een echte handvol !

Hierbij een foto waar volgens mij het ondeugende wel vanaf straalt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je