{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu voel ik me echt op en top moeder

Afbeelding blog 'Nu voel ik me echt op en top moeder'

Er zijn van die dagen dat het allemaal niet vanzelf gaat, maar je echt moet plannen hoe je de dag doorkomt. Vandaag is zo'n dag voor mij. Drie kinderen, waarvan de oudste op tijd op school moet zijn, de jongste op tijd zijn fles moet krijgen en de middelste al voor de derde dag op rij boven de 39 graden koorts heeft. 

Half 7 is manlief al onderweg naar zijn werk, half 8 begint voor alle anderen een nieuwe dag. Dan gaat de wekker van de oudste en begint het haasten om met z'n allen op tijd op school te komen. De schoolbel gaat om 8.30 uur met uitloop naar 8.45 uur voor de kleutertjes. Op normale dagen al een uitdaging, maar met een ziek kind en regen dat met bakken uit de hemel komt helemaal een opgave. 

Helaas geen mensen in de buurt wonen die ik ken, dus dochterlief met haar hoge koorts moest gewoon mee in de auto op broer lief naar school te brengen, te zielig! Mijn moederhart brak gewoon toen ik dat grauwe bekkie zag. En of dat nog niet erg genoeg was, was ik ook nog eens de speen van de jongste vergeten :( Maar goed, oudste was op tijd op school!

Thuisgekomen dochterlief lekker onder een kleedje op de bank en zoonlief de fles. De rust was wedergekeerd en de kinderen weer ontspannen om vervolgens om 12.00 uur het hele ritueel weer te herhalen. Thuisgekomen lekker een broodje gegeten en alle kids (inclusief de oudste) lekker naar bed en ik met de beentjes omhoog. Het valt niet mee om soms keuzes te moeten maken die zichtbaar niet voor alle kinderen de juiste is! Maar als je kids dan weer vertellen dat ze heel veel van je houden, dan weet je dat ze het je wel vergeven, gelukkig!!

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je