{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu al vakantie stress!!

Afbeelding blog 'Nu al vakantie stress!!' Achtergrond blur afbeelding
Je leest deze kop en vraagt je af........NU AL?! Ja nu al! Ik was nooit zo'n vreselijke stress kip hoor, ja of misschien wel natuurlijk...Mijn eerste kennismaking met het vakantie gevoel was toen ik 22 was en met mijn ouders naar mijn broer ging die in Amerika woont. Al weken van te voren was ik mijn kleding aan het uitzoeken en wisselen wat er wel mee moest en wat dan toch maar niet. Mijn koffer is nooit onder de 20 kilo en ik heb altijd veel te veel bij me... Hoe moet dat nu ik ook nog eens 2 kindjes mee heb? En het aller ergste van het hele verhaal is dat we naar schiphol moeten rijden met onze Seat LEON met gastank waardoor we nauwelijks kofferruimte hebben.........STRESSSSS! Hoe gaan we dit doen? Wat neem ik wel mee en wat niet? We gaan maar 12 dagen dus wat heb je nodig? Ik denk dat ik een jurk, korte broek en een bikini meeneem, voor mijn man een overhemd, korte broek en een zwembroek en de rest van de kofferruimte voor mijn meiden. Want als de buggy ook nog mee moet, en die moet mee, hebben we maar ruimte voor één koffer in de auto.... HELP! Hoe doen jullie dat? Mijn man zou zelfs nu een andere auto willen kopen......wat we natuurlijk niet gaan doen, maar toch. Dat geeft toch wel een beetje aan de ernst van ons stress gehalte aan. Alle tips zijn welkom! We gaan er serieus naar kijken en hopen dat er een oplossing bij zit waar we ons helemaal in kunnen vinden :D Al van te voren bedankt voor het meedenken in onze vakantie voorbereiding! Lang leve de zomer vakantie :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je