Snap
  • Kind
  • #juf
  • #schoolkind
  • #vaderdag

Nooo.. Vaderdag!

Vaderdag roept bij mij altijd een akelig gevoel op.. Ik krijg er stress van ;)! Ieder jaar doe ik mijn uiterste best om iets leuks te bedenken om te geven met Vaderdag. Oh oh, wat is het ontzettend lastig om iets leuks te vinden voor de vaders met een klein budget. Er zijn de laatste jaren al zoveel ideeën voorbijgekomen..maar vaak dezelfde. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de laatste weken te weinig creativiteit heb om zelf iets te bedenken. 

Lang leve 'Pinterest'.. zou je denken! Helaas komen daar te weinig nieuwe ideeën bij en begrijp me goed, dat snap ik best! Nu hoor ik je denken, elke vader is toch blij met wat hij krijgt! Haha, ja soms denk ik dat ook. Toch wil ik als juf wel iets geven waar een vader iets mee kan of wat aan heeft. Iets wat de kinderen zelf kunnen maken en wat persoonlijk is. 

Al die jaren wacht ik nog steeds op een reactie. Om even te horen dat het vaderdagcadeautje mooi of leuk is.. Wie weet heb ik geluk dit jaar :)! Wat betreft de stress die heb ik alleen bij het zoeken naar het perfecte Vaderdag cadeautje om te maken!

Op de foto is het vaderdagcadeau te zien van dit jaar. We maken hierbij een mooie en persoonlijke kaart en pakken het mooi in. Zo fijn om de tevreden gezichten van de kinderen te zien. 

Alvast een fijne Vaderdag, leg die vaders maar goed in de watten!

Liefs, Juf Mariëlle

5 jaar geleden

Ik zal er aan denken om maandag ook weer een bedankje namens papa aan de juf van de jongste door te geven... Zelf vind ik de geknutselde cadeautjes juist altijd superleuk. Zowel wij als onze dochter waren behoorlijk teleurgesteld toen we uitvonden dat er bij ons op school vanaf groep 3 niets meer aan moeder- en Vaderdag gedaan wordt...

5 jaar geleden

Die is leuk. Vorig jaar had onze jongste een soort vragenlijstje moeten invullen over zijn vader. Die was ook er leuk. Juist omdat ieder kind zo zijn eigen mening heeft over zijn papa. Zo stond er bij de vraag wat vindt papa niet lekker? Het antwoord zwart vlees. En zo stonden er nog wel een paar leuke antwoorden bij die hij had gegeven. Zo is een vaderdagcadeautje ook heel persoonlijk en kost het haast niks.

5 jaar geleden

Leuk idee!

5 jaar geleden

Je hoort toch van de kinderen dat papa het leuk vond? Ik ga ook niet met moederdag naar binnen om te zeggen hoe leuk ik het vond. Hier knutselen ze tot groep 5 volgens mij en daarna houd het op.