{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nooo.. Vaderdag!

Afbeelding blog 'Nooo.. Vaderdag!'

Vaderdag roept bij mij altijd een akelig gevoel op.. Ik krijg er stress van ;)! Ieder jaar doe ik mijn uiterste best om iets leuks te bedenken om te geven met Vaderdag. Oh oh, wat is het ontzettend lastig om iets leuks te vinden voor de vaders met een klein budget. Er zijn de laatste jaren al zoveel ideeën voorbijgekomen..maar vaak dezelfde. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de laatste weken te weinig creativiteit heb om zelf iets te bedenken. 

Lang leve 'Pinterest'.. zou je denken! Helaas komen daar te weinig nieuwe ideeën bij en begrijp me goed, dat snap ik best! Nu hoor ik je denken, elke vader is toch blij met wat hij krijgt! Haha, ja soms denk ik dat ook. Toch wil ik als juf wel iets geven waar een vader iets mee kan of wat aan heeft. Iets wat de kinderen zelf kunnen maken en wat persoonlijk is. 

Al die jaren wacht ik nog steeds op een reactie. Om even te horen dat het vaderdagcadeautje mooi of leuk is.. Wie weet heb ik geluk dit jaar :)! Wat betreft de stress die heb ik alleen bij het zoeken naar het perfecte Vaderdag cadeautje om te maken!

Op de foto is het vaderdagcadeau te zien van dit jaar. We maken hierbij een mooie en persoonlijke kaart en pakken het mooi in. Zo fijn om de tevreden gezichten van de kinderen te zien. 

Alvast een fijne Vaderdag, leg die vaders maar goed in de watten!

Liefs, 
Juf Mariëlle


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je