{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog steeds een navelbreukje

Mijn zoontje is 4 jaar en heeft een navelbreukje. Regelmatig zie je en voel je dat zijn naveltje bol staat. Op kleuterleeftijd zou het al weg moeten zijn.

Afbeelding blog 'Nog steeds een navelbreukje'

Aan onze huisarts, cb arts, invaldokters, aan iedere medische persoon heb ik het al eens gevraagd hoe het zit met dat navelbreukje. Als je kind niet gigantisch veel pijn heeft, wordt er (voorlopig) niets aan gedaan, werd me verteld. Is dat overal zo? Ik weet dat Mamaplaats geen medisch forum is. Maar ik ben gewoon enorm benieuwd of er moeders zijn die er ook mee te maken hebben gehad.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je