{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog klein maar oh zo slim......

Deze week werd ik 40 en dus was het zaterdag tijd om een feestje te geven!

Afbeelding blog 'Nog klein maar oh zo slim......' Achtergrond blur afbeelding

Natuurlijk zijn we overdag druk geweest met een tent opbouwen, de boel versieren met lampjes en slingers en onze dochter van 2 heeft lekker mee "geholpen": de tent "geveegd" en de tafelbekleding "gecontroleerd". 

Mijn gasten had ik uitgenodigd om 19:30, zodat zij allang in bed zou liggen. Slapen had ik nog niet verwacht, ze ligt vaak nog een uurtje gewoon te tutten voor ze gaat slapen. Het feest was in volle gang en mevrouw riep me een keer. Boven gekomen wilde ze mee naar beneden, ik vroeg waarom: "gewoon kijke". Ondanks dat ze niets kon horen van het feestje leek ze het toch wel in de gaten te hebben. Uiteindelijk is papa nog een keer gaan kijken om een uur of half 10 maar om 10 uur was ze nog steeds wakker.

Ik ben gezwicht om kwart over 10....toch maar even naar beneden dan. "Feestje vieren mama", nou dat was niet helemaal de bedoeling, maar na alle gasten gezien te hebben, een bekertje warme melk te hebben gedronken en papa haar weer in bed had gelegd ging ze om 23.00 uur eindelijk slapen.

Fijn dacht ik.....dat word uitslapen morgen :-) ik verheugde me er al op, want ik lig normaal niet na 23.00 uur in bed en na het feestje was het 1.15 toen we in bed lagen. Maar het zou mijn meisje niet zijn als ze niet hele andere plannen had, om 6:30: "Mamaaaaaa".

Zo zie je maar, die kleine ukkies slaan meer op in die kleine koppies dan wij denken......dat het beneden feest is terwijl jij in je bedje ligt......dat kan natuurlijk niet zomaar!! Slimmerik....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je