{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog Drie Weken Tot Het Feest!

Over drie weken is mijn zoon jarig! Dit jaar geeft hij voor het eerst ook een kinderfeestje.. heb jij nog tips?

Afbeelding blog 'Nog Drie Weken Tot Het Feest!'
Nog iets meer dan drie weken en dan is het zover.. Casper wordt vijf! En dit zal ook de eerste keer zijn dat hij een kinderfeestje geeft. Ik moet eerlijk toegeven; ik vind het dood eng! Ik heb besloten om het thuis te houden.. dat is wel zo praktisch, aangezien Martijn die dag waarschijnlijk niet thuis is en ik geen auto tot mijn beschikking heb. Het thema zal "Piraten" zijn, dat is misschien wat afgezaagd, maar ach.. Het was Piraten of Harry Potter en ik denk dat ze voor die laatste nog een beetje te klein zijn. Casper is nog nooit naar een feestje van iemand anders geweest, dus ik heb de fijne kneepjes van het vak nog niet stiekem kunnen afkijken. Eigenlijk heb ik best zin in.. maar aan de andere kant denk ik; wat haal ik mezelf op de hals? Wat als ze de door mij bedachte bezigheden niet leuk vinden? Ik kan me van mezelf nog herinneren dat ik het mijn moeder niet makkelijk maakte, de weinige keren dat wij mijn feestje thuis hebben gevierd. Ik heb al een aantal dingetjes aangeschaft om het feest tot een succes te maken. Ik vind het echt een sport om leuke, goedkope spulletjes bij bijvoorbeeld Action weg te kapen. Komende week ga ik weer eens flink op zoek, inventariseren wat ik allemaal nodig heb en mijn plannen verder uitwerken. Hebben jullie misschien nog goede tips wat wel en niet te doen tijdens zo'n feestje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je