{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe verslaving? Marktplaats!

Ik geef het toe: nieuwe spulletjes kopen is leuk. Leuk, maar ook vaak best duur. Wat nu?

Afbeelding blog 'Nieuwe verslaving? Marktplaats!'

Iedere ochtend klik ik weer vol verwachting de pc aan. Natuurlijk eerst even mijn e-mail checken. Daarnaast kijk ik ook standaard naar het weer, het nieuws, Facebook en niet te vergeten: op Mamaplaats. De laatste tijd staat echter een andere website heel hoog op mijn lijstje. Die website lijkt wat betreft naam best veel op Mamaplaats en je kunt er van alles kopen en verkopen. Drie keer raden is in dit geval waarschijnlijk niet eens nodig; ik heb het hier natuurlijk over Marktplaats.

Ik ga minstens twee keer per dag van de homepage naar mijn favoriete merken. Van deze volgorde wordt nauwelijks afgeweken: Moodstreet, Mim-Pi, Piedro en Petit Louie. Af en toe gecombineerd met Vingino. Soms zie ik dan alleen maar  kledingstukken die ik al gezien heb, maar vaak staan er binnen een paar uur al weer de leukste rokjes, jurkjes en shirtjes bij. Het liefst ga ik voor 'nieuw met kaartjes' maar ook termen als 'nooit gedragen' of 'slechts één keer aan gehad, want mijn dochter vond de kleur niet mooi' kan ik nog weleens door de vingers zien. Alleen het bieden is al leuk en als het bod dan vervolgens wordt geaccepteerd is het nog leuker! Sterker nog: het geeft gewoon een kick!!!

Iets in de winkel voor 30 euro en op Markplaats ( nieuw met kaartjes ) voor een schamele vijf euro....hoe leuk is dat? Maar,ja:10 keer een kledingstuk voor 5 euro is toch weer 50 euro en dus kijkt vriendlief me af en toe argwanend aan als ik mijn portemonnee pak om op zolder te gaan 'telebankieren' De postbode  daarentegen kent ons inmiddels bij naam en toenaam en ook de meiden zijn er helemaal aan gewend. Of er nu een vriendinnetje of collectant aan de deur staat maakt niet uit. Zodra de bel gaat wordt er al gegild:''Mama,pakketje!'

Een nieuwe verslaving of uit de hand gelopen hobby? Ik ben er nog niet uit, maar één ding is zeker: 'Lange leve Marktplaats!'

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je