{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe mode met slippers of toch nerveus?

Is het nieuwe mode om twee verschillende slippers aan te hebben of toch nerveus als je kleine voor het eerst geopereerd moet worden?

Afbeelding blog 'Nieuwe mode met slippers of toch nerveus?' Achtergrond blur afbeelding
Dit is mijn keuze voor slippers op maandag 13 augustus..... Het is 6.30 uur en de meiden zijn al aangekleed en zitten aan hun ontbijt. Ik graaf en zoek in mijn kast en trek er 2 slippers uit......ja een linker en een rechter en kijk verder niet als ik ze aan trek. Om iets voor 7uur zitten we in de auto onderweg naar het kinderdagverblijf om Suzannah weg te brengen. Nog steeds totaal geen notie van mijn slipperkeuze. In het ziekenhuis aangekomen krijgen we Megan's bed toegewezen en we installeren onze spullen en Megan pakt haar zorgvuldig uitgezochte spullen uit haar trolley.

Slippers

Ik sta even te praten met de verpleegster als ik naast me hoor: hé! Je hebt 2 verschillende slippers aan! En dan pas kijk ik naar beneden en kom ik tot de ontdekking dat ik in alle haast vanmorgen 2 verschillende slippers heb aan getrokken. We zitten met alle ouders te lachen! Het moment van ontspanning kwam als geroepen omdat je voelt dat alle ouders erg nerveus zijn deze ochtend.....het is ook niet niks zo'n eerste operatie van je kostbaarste bezit! Heb jij ook wel eens zoiets meegemaakt? Dat je door alle spanningen iets geks hebt aangedaan of vergeten bent om te doen? Ik ben erg benieuwd en hoop dat ik niet de enige bent die zoiets overkomt! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je