Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Nieuwe Kinderkamer Accessoires

Hippe accessoires voor de kinderkamer. Wij zijn weer druk geweest met het zoeken van nieuwe collective.

Apetrots zijn we er op. De nieuwste collectie van Wu & Wu is ingekocht. De komende tijd zullen we deze dan ook meer en meer online gaan plaatsen.

Alle blikjes van Wu & Wu worden door Fiona Hewitt persoonlijk ontworpen. Het duurt ongeveer 2 maanden voor een blikje naar volledige tevredenheid helemaal klaar is. De accessoires worden met liefde ontworpen door haar en dat is terug te zien. Ze laat zich inspireren door de vintage artikelen die ze de afgelopen jaren heeft verzameld op vlooienmarkten in HongKong, Shanghai & Beijing.

En wij worden er vrolijk van....

Zo hebben we het handige blik First Aid. Je kunt hier alle eerste kinderhulp artikelen mooi in bewaren. Van pleisters en betadine tot het hoestdrankje en de zetpillen. Harstikke leuk staat dit blikje op een plankje in de kinderkamer. (zorg wel dat het buiten bereik van kinderhandjes is, de blikjes zijn geen speelgoed).

Ook is er een muziekdoosje verstopt in een prachtig blikje. Draai het wieltje aan en “La Vie en Rose” begint te spelen.  Verder is er een blikken lunchkoffertje met Bambi erop, welke ook van binnen het aanzien waard is en gezellige blikken om van alles en nog wat in te bewaren.

De nieuwe blikjes zijn reeds online te bestellen bij Dreumes enZo en worden vanaf eind Januari uitgeleverd.

9 jaar geleden

Erg leuke website www.dreumesenzo.nl erge leuke originele spulletje. Ik hou alleen toch wel meer van echt thema kamers vooral als ze wat groter zijn. Ik heb een complete babykamer bij www.kindermeubelsshop.nl gekocht met een leuke eigen inbreng.

9 jaar geleden

Erg leuke website www.dreumesenzo.nl erge leuke originele spulletje. Ik hou alleen toch wel meer van echt thema kamers vooral als ze wat groter zijn. Ik heb een complete babykamer bij www.kindermeubelshop.nl gekocht met een leuke eigen inbreng.