{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe fase

Stapje voor stapje

Afbeelding blog 'Nieuwe fase'

Het is alweer een jaar geleden dat ik iets getypt heb, maar zoals ik in mijn vorige blog al schreef ben ik niet zo’n schrijver.

Paar weken geleden zijn wij op pad geweest voor een nieuw bed voor mijn zoontje die bijna 3 wordt in juli. Deze nieuwe fase vind ik best spannend wat zal hij doen op zo’n groot bed, zal hij gelijk gaan slapen of gaat hij spelen.

Wij vonden het best moeilijk, wat voor een bed neem je voor zo’n klein mannetje, een hoog slaper of gewoon een laag bed, wij kozen voor een laag bed en daaronder gelijk een logeerbed, voor eventueel vriendje of zijn neefjes die komen logeren, weinig plek in huis, al hebben wij wel 3 slaapkamers, nouja 2 en dan een werk kamer/hobbykamer.

Toen wij er 1 hadden uitgekozen, heb ik hem via internet besteld en binnen een week hadden wij alles binnen. Deze keuze zijn wij heel blij mee! Ik als mama heb dit even in elkaar gezet! 😊 Ben ik best trots op! Het heeft wel 2 dagen geduurt maar hij staat.

De volgende dag, wilde Keano graag op grote bed slapen, dus hebben wij er samen maar een feestje van gemaakt! Eerst tandjes poetsen, dan pyama aan en toen in zijn grote bed gaan liggen, en daar heb ik hem een half uurtje voor gelezen. En toen is hij daarna gelijk lief gaan slapen! En zo doet hij dat gelijk elke avond. Dus snel maar het kleine ledikant uit elkaar gehaald! Die hoeven wij nu niet meer te gaan gebruiken voor Keano.

Maar nu nog zijn kamer gaan behangen en leuke spullentjes ophangen zodat hij een gave jongens kamer krijg! Dit heeft nog geen haast.

mama Manon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #fase, #nieuwe

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je