{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw: Zelfklevende textiel muurstickers

Nu is een een nieuw sticker materiaal Zelfklevend textiel. In Nederland nog niet heel erg bekend, maar daar zal verandering in komen.

Afbeelding blog 'Nieuw: Zelfklevende textiel muurstickers' Achtergrond blur afbeelding
Muurstickers zijn niet voor niets erg populair voor de babykamer en kinderkamer. Het is makkelijk en tegenwoordig is er voor iedere smaak wel iets te verkrijgen. Toch "kleven" er aan de traditionele muurstickers nog wat nadelen: De hechting is niet altijd even goed en zeker niet op lichte structuur ondergronden. Op bijvoorbeeld glasvezelbehang met een structuurtje, zijn omkrullende hoeken vaak het resultaat.  Traditionele muurstickers laten ook vaak beschadigingen en lijmresten achter na verloop van tijd. Nu is een een nieuw sticker materiaal: Zelfklevend textiel. In Nederland nog niet heel erg bekend, maar daar zal zeker verandering in gaan komen. Het materaal hecht zeer goed op alle gladde en lichte structuur ondergronden, het laat geen lijmresten na en blijft herpositioneerbaar. Het is scheurvast en het stickermateriaal heeft een mooi matte look door de lichte structuur. Al deze mooi eigenschappen maken zelfklevend textiel zeer geschikt voor muurstickers in kinderkamers, babykamers en tienerkamers. Je kunt zelfklevende textiel muurdecoratie  niet alleen krijgen in de vorm van kleine full color muurstickers, maar ook  in grote muursticker panelen van 80x260 cm.  Zo maak je in een handomdraai een hippe kinderkamer.... Zo is er bijvoorbeeld een muurstickerpaneel met patrijspoorten. Je kijkt door de raampjes naar de dolfijnen en het lijkt net alsof je in je eigen duikboot zit...Een top kinderkamer idee van het merk Kleefenzo.nl!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je