{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet meer durven poepen

Wat kan ik doen om mijn dochter te helpen

Afbeelding blog 'Niet meer durven poepen' Achtergrond blur afbeelding

mijn dochter van 2,5 is sinds kort zindelijk. Eerst ging alles op de wc goed, maar nu heeft ze een hele grote angst om te poepen. Ze durft het niet op de wc te doen, maar ook niet in een luier of potje. Ze houdt het ook heel lang op, voordat het er uiteindelijk toch uitkomt omdat het niet anders kan. Het is dan een groot drama, met veel gehuil, geschreeuw en hulpkreten. Als het haar dan toch gelukt is maken we er wel een groot feest van en zie je ook dat ze dat wel heel leuk vindt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je