{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet kunnen poepen

Mijn dochter heeft sinds zaterdag al niet meer gepoept. Denk je eens in dat je niet kunt poepen dat is echt niet fijn.

Afbeelding blog 'Niet kunnen poepen'
Mijn dochter heeft sinds zaterdag al niet meer gepoept. Denk je eens in dat je niet kunt poepen dat is echt niet fijn. Zo nu en dan heeft ze buikkrampen en dan staat ze uit alle macht te persen met als resultaat alleen wat windjes. Als ze hier last van heeft komt ze ook meteen naar mij rennen om te hangen. Wel vervelend dat je dan alleen kan kroelen en het niet beter kunt maken. Ik heb bij de drogist gisteren laxeermiddel gekocht en dat heeft ze gister en vandaag al gedronken, maar helaas tot nu toe geen (snelle) werking. Ik heb dan net ook maar eens een e-mail aan de huisartsenpraktijk gestuurd met wat we nog meer kunnen doen dan fruit eten en volkoren eten. Ook drinken doet ze meer dan voldoende. Ik zorg (vooral nu) dat ze continu drinken heeft staan (water of fruitsap). Hebben jullie nog tips? Ik hoop dat we vandaag nog een poepje mogen verwelkomen, want het is echt zielig dat ze niet kan poepen en daar zo nu en dan ook krampen door heeft. En het is ook niet dat ze niet de tijd neemt om het te proberen, want ze gaat iedere avond op haar potje rustig een half uur zitten lezen en ze heeft er dus ook geen angst voor.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je